Bugun...



Kumluca'nın Beş Yıllık Makus Talihi Değişecek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tütüncü: “Antalya, Kumluca beş yıldır beceriksiz yöneticilerden çok çekti, ama sabredin 10 gün kaldı”

facebook-paylas
Tarih: 22-03-2024 18:26

Kumluca'nın Beş Yıllık Makus Talihi Değişecek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tütüncü: “Antalya, Kumluca beş yıldır beceriksiz yöneticilerden çok çekti, ama sabredin 10 gün kaldı”
 
Cumhur İttifakı Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, beraberinde Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş ve Kumluca’da partisinin belediye başkan adayı Hüseyin Orhantekin ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasına katıldı.
 
Cumhuriyet Mahallesi’nde, mahalle buluşmasına gelişinde büyük bir coşkuyla karşılanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, burada yaptığı konuşmada son beş yıldır, Antalya'ya ve Kumluca'ya, beceriksiz yöneticiler tarafından çok sıkıntılar yaşatıldığını söyledi.
 
Antalya’nın da, Kumluca’nın da makus talihinin değişmesine 10 gün kaldığını ifade eden Tütüncü, “Sizler Kumluca Hüseyin Orhantekin, Antalya’da Hakan Tütüncü diyeceksiniz ve bizlerde Antalya’nın da, Kumluca’nın da Altın Çağını hep birlikte başlatacağız. Sizlere söz veriyorum Kumluca'lılar, yollarınız kaymak gibi yol olacak, en modern spor tesisleri, en güzel sosyal donatı alanlarını sizler için yapacağız. Yeter mi yetmez. Sizlerin beş yıldır eksik kaldığınız tüm hizmetleri de yaparak geçmişteki alamadığınız hizmetleri de telafi edeceğiz” dedi. 
 
Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş da, Antalya’da Hakan Tütüncü ile birlikte Ankara’da da milletvekilleri olarak Hüseyin Orhantekin’in tüm projelerinin takipçisi olacaklarını söyledi. 
 
Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin de konuşmasında, 31 Mart’ta göreve geldiklerinde Kumluca’nın beş yıllık fetret devrini sona erdireceklerini ve yapılmayan tüm hizmetleri bir bir yapacaklarını söyledi. 
 
Bunun için 31 Mart’ta vatandaşlardan çok güçlü bir destek istediklerini ifade eden Orhantekin, “Değerli Kumluca'lı hemşehrilerim sizlerden 31 Mart’ta güçlü bir destek bekliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Antalya mitinginde 'Kumluca’da bir destan yazalım' dedi ve bize büyük bir yük yükledi. Sizler, bizleri mahçup etmeyin, sizlerin güçlü desteğiyle seçimi kazandığımızda, bizim sizler için yapacağımız projelerimize Antalya’da Hakan Tütüncü başkanım, Ankara’da milletvekillerimiz, hükümetimiz ve bakanlıklarımızın destekleriyle bir bir gerçekleştireceğiz İnşallah. Biz, bir hizmet sevdası için yola çıktık. Bu yola çıkarken yolumuz hak, gücümüz halk dedik” diye konuştu.
 
Daha sonra seçim koordinasyon merkezine geçen Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ve Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, burada da partililere kısa birer konuşma yaptılar.
Gece saatlerine kadar adayları yalnız bırakmayan vatandaşlar, bir ara Kumluca adayı Hüseyin Orhantekin'i omuzlarına alarak, uzun süre gezdirdiler. Geceye katılan vatandaşlar, seçim kazanılmış gibi heyecanlıydılar.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA 
 
 






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI