|
Tweet |
Kumluca'da, hedeflenen eğitime nitelik kazandırma projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlğü tarafından düzenlenen yemekli toplantıda Okul müdürleriyle bir araya gelinerek istişare toplantısı düzenlendi.
Şah-İnn Paradise Otel'de gerçekleştirilen toplantıya 50 resmi Okul Müdürü, 13 Özel Okul ve Kurum Müdürleriyle birlikte, toplamda 70 kişi katıldı.
Basına kapalı yapılan ilk bölümde, Müdürlerle bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tekdemir, ihtiyaç, dilek ve şikayetleri masaya yatırdıkları mı ifade etti.
Toplantının basına açık bölümün de bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir; “Bakanlığımızın Okullarımıza önemli ölçüde desteği sürüyor.”
Narenciye okulumuzun 24 derslikli okul inşaatı Mayıs ayında bitecek. Buranın Ortaokul mu İlkokul mu olacağına yapılan araştırma sonucunda karar vereceğiz.
TOBB Türkiye Odalar Borsalar Birliği tarafından Bağlık Mahallemize bir Anaokulu yapılacak, bununda ihalesinin iki ay içerisinde yapılmasını bekliyoruz. Hızırkahya mahallemize de 12 derslikli Özel Eğitim Anaokulu yapılacak.
Hayırseverimiz tarafından 1880 metrekaresi Milli Eğitim Müdürlüğümüze, 1065 metrekaresi Belediyemize ait olan ve belediyenin bağışladığı alana, 4 katlı Halk Eğitim Merkezi binası yapılacak.
Dilek ve temennilerde bulunulan toplantıda, Okul Müdürleri ihtiyaçlarını dile getirdiler. Kumluca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Mutlu, Halk Eğitim Merkezi'nin yapımı ile ilgili gayret ve desteğinden dolayı, Milli Eğitim Müdürü Tekdemir’e teşekkür etti.
Toplantıda Öğretmenevi'nin de, Halk Eğitim binasını yaptıracak olan hayırseverin yaptırması hususunda beklentilerinin olduğunu, Kumluca'nın öz evladı olan hayırseverin, kendilerini kırmayacağını ümit ettiklerini ifade etti.
Yapılan konuşmaların ardından, yemeğe geçildi. Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, toplantı salonunu açan ve ağırlayan Şahin Paradise Otel yetkilerine de teşekkür etti.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA
