Bugun...



Kumluca EXPO sağlıklı gıdanın başkenti Kumluca Domates İhtisas Fuarı toplantısı yapıldı

Kumluca Expo Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca Domates İhtisas Fuarı, 12-13-14 Ocak tarihleri arasında Kumluca Toptancı Halinde yapılacak.

facebook-paylas
Tarih: 16-12-2023 16:05

Kumluca EXPO sağlıklı gıdanın başkenti Kumluca Domates İhtisas Fuarı toplantısı yapıldı

Kumluca Expo Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca Domates İhtisas Fuarı, 12-13-14 Ocak tarihleri arasında Kumluca Toptancı Halinde yapılacak.
Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu; fuarın destekçileri Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Tevfik Kökce, Kumluca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Fahri Özen’i temsilen Menderes Oktay ve Ramazan Akasman, Kumluca Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Durmuş Tomaç, Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş'ı temsilen Genel Sekreter Eşref Aydın, ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal Müdürlüğünü temsilen Hüseyin Bayer ile birlikte basının toplantısını gerçekleştirdi.                                                                                                            

‘’Türkiye’nin İlk ve Tek Domates İhtisas Fuarını Uluslararası Düzeye Çıkaracağız.’’
Başkan Köleoğlu, ‘’2022 yılı itibariyle Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca Domates İhtisas Fuarı ismiyle ivme kazanarak 9.sunu düzenleyeceğimiz fuarımızı 12-14 Ocak tarihleri arasında Kumluca Toptancı Halinde gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar fuarımızı destekleyen ve yarın da birlikte hareket edeceğimiz tüm paydaşlarımıza ve kamu kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Dünyanın en sağlıklı en lezzetli domateslerini Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca’mızda yetiştiriyoruz.  Domates hakkında her şey buradadır. Kumluca’dadır. Bu fuar domatesin Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca’mızda tohumdan başlayıp sofraya kadar olan bir serüvenin hikayesidir. Kumluca tarımı için önemli olan bu fuarımızı ilerleyen yıllarda uluslararası noktaya taşımak için elimizden geleni bütün Kumluca’mızdaki paydaşlarımızla beraber gerçekleştireceğiz. Domates İhtisas Fuarımız tüm sektör paydaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.’’ dedi. 

‘Sera Atıklarının Önüne Geçtiğimiz Organik Gübre Tesisimizi Belediyemize kazandırdık.’                                                                                                                                

 

Sebze atıklarının çevreye atılmaması için Türkiye’nin ilk Organik Gübre Tesisimizi Belediyemize kazandırdık ve bu yıl fuarımızda çiftçilerimize Ziraat Odamızdan alacak oldukları çiftçi kayıt belgesiyle beraber onların dönüm bilgisine göre üreticilerimize her dönüme bir çuval olarak ücretsiz bir şekilde fuarımızın girişinde dağıtımını başlatacağız ve hiç durmadan bundan sonra ücretsiz gübrelerimizin dağıtımına devam edeceğiz.                                                                                          


Sektör Paydaşları, Kumluca Tarımı ve Çiftçisi İçin Çok Önem Taşıyan Domates İhtisas Fuarıyla İlgili Açıklamalarda Bulundu
Ziraat Odası Başkanı Hidayet Tevfik Kökce: "Başkanımıza bu organizasyon için çok teşekkür ediyorum. Bu fuar bizim için esnafımız için oldukça önemli. Bu konuda çiftçiler olarak organizasyona her türlü desteği vermeye hazırız. Domatesimizin Türkiye’ye tanıtımı konusunda Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz."

Kumluca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Selçuk Çınar: "Eli nasırlı ablalarımızın abilerimizin ürünlerinin dünya pazarında yerini alması için yapılmış bu organizasyon için Başkanımıza teşekkür ederiz. Fuara katılım sağlayan firmalardan olarak destek vermeye hazırız. Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca’nın adını duyurmak bizi mutlu edecektir."

KUTSO Başkanı Fahri Özen’i temsilen katılan Menderes Oktay: "Belediye Başkanımıza bu organizasyonu düzenlediği için teşekkür ediyorum.  Domatesimizi sergileyeceğimiz Kumluca’dan başka bir yer yok. Diğer bölgelerdeki insanlara domatesimizin tanıtımı açısından yapılmış çok önemli bir tarih, çok önemli bir organizasyon. İl dışından gelen birçok katılımcının domates stantlarına yoğun ilgi göstereceğini düşünüyorum."

KUTSO Başkanı Fahri Özen’i temsilen katılan Ramazan Akasman: "İnsanlarımızın hem stantları ziyaret edip hem de fuarın zenginliklerini göreceği, güzel zaman geçirecekleri  Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca’ya yakışır kabir etkinlik düzenlediği için Başkanımıza teşekkür ederim."                                                          

Kumluca Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Durmuş Tomaç: "Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca logosunu tüm Türkiye’ye tanıttığı için Başkanıma teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında hep beraber böyle bir organizasyonda buluştuk. Kumluca’mızda tarım adına çiftçi olmazsa hiçbir şey olmaz.

Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş'ı temsilen Genel Sekreter Eşref Aydın: "Başkanımıza bu önemli organizasyonu düzenlediği için teşekkür ederiz. Organizasyonda her zaman desteklerimizle yanınızda olacağız."

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal Müdürlüğünü temsilen katılan Hüseyin Bayer: "Belediye Başkanımıza bu organizasyonu düzenlediği için teşekkür ediyorum.  Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca halkına böyle bir değerin kazandırılması çok önemlidir. Antalya Büyükşehir ve Kumluca Hal Toptancıları olarak İhtisas fuarına her türlü desteği vermeye hazırız."







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI