Bugun...



Kumluca Demirspor Kulübü bünyesinde Boks Takımı kuruldu

Kumluca Spor Lisesi' nde Beden Eğitimi öğretmenliği yapan ve aynı zamanda boks antrenörü olan Osman Aydın , bundan böyle Kumluca Demirspor Kulübü bünyesinde antrenörlük yaparak, Türk Boks milli takımına sporcular yetiştirecek.

facebook-paylas
Tarih: 18-10-2023 15:00

Kumluca Demirspor Kulübü bünyesinde Boks Takımı kuruldu

Kumluca Spor Lisesi' nde Beden Eğitimi öğretmenliği yapan ve aynı zamanda  boks antrenörü olan Osman Aydın ,  bundan böyle Kumluca Demirspor Kulübü bünyesinde antrenörlük yaparak, Türk Boks milli takımına sporcular  yetiştirecek.
Milli boksörlük te yapmış olan Aydın, Fenerbahçe Spor Kulübü 'de yetişmiş ve bir çok başarıya imza atmıştı. İlçe Spor Müdürü Erol Koca, yapmış olduğu açıklamada;
"İlçe Sporu adına çok mutluyum Türkiye şampiyonluklarının yanı sıra Milli takım forması ile,  yıldızlar Avrupa ikinciliği, Gençlerde Dünya İkinciliği  ile uluslararası arenada dereceleri bulunan Antrenör Osman Aydın hocamızın kendisi gibi şampiyon boksörler yetiştirerek ,milli takıma kısa bir zamanda sporcu vereceginden eminim. Başta İlçe Kaymakamımız Tekin Erdemir'in vermiş olduğu sınırsız destek, Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile, bir çok şampiyon çıkaracağız inşallah" dedi.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI