Bugun...



Kumluca'da Yüzme Şenliği düzenlendi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen Yüzme Şenliği, Kumluca Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 19-05-2022 14:34

Kumluca'da Yüzme Şenliği düzenlendi

 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Haftası   kapsamında  düzenlenen Yüzme Şenliği, Kumluca  Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirildi. Şenlik; minikler, yıldızlar, genç sporcular, Kumluca Demirspor yüzme takımı, antrenörler ile destek veren velilerin katılımıyla ve büyük bir coşkuyla yapıldı. İLK YARIŞ HEYECANI Etkinlik, Kumluca yüzme havuzunda yüzmeyi öğrenen kursiyerleri, yüzme sporuna teşvik etmek amacıyla yapıldı. Sporcular, ilk yarış heyecanlarını tadıp, ilk yüzme madalyalarını da alarak evlerindeki odalarının duvarını süslediler. Toplamda 50 Sporcu, etkinlikte hazır bulundu. 
Şenliğe katılan Ak Parti  İlçe Başkanı Erol Uysal; "Mutlu olmamak, gurur duymamak mümkün değil, biz yavrularımızla gurur duyuyoruz. Kumluca’mızda, spora dair çok güzel şeyler oluyor. Özellikle biz, sportif faaliyetlerin daha küçük yaşlara sirayet etmesi ve çocuklarımızın sporla tanışmasını çok önemsiyoruz. Şenliğe katılan çocuklarımızı kutluyorum ayrıca emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Yarışma sonunda Madalyalarını Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir verdi.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI