Bugun...



Kumluca'da STK'lardan sert açıklama!

Kumluca'daki Sivil Toplum Kuruluşları, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelerek, '103 Emekli Amiralin Bildirisi'ni kınadı ve suç duyurusunda bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 11-04-2021 18:47

Kumluca'da STK'lardan sert açıklama!

Kumluca'daki Sivil Toplum Kuruluşları, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelerek, '103 Emekli Amiralin Bildirisi'ni kınadı ve suç duyurusunda bulundu.

Cumhuriyet Meydanı'nda, STK temsilcilerinin bir araya geldiği basın açıklamasında; grup adına Memur-Sen Kumluca İlçe Temsilcisi Ayhan Şahin, basın bildirisini okudu.

Yapılan ortak bildiride, şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye’nin istikrar ve uzlaşı yolunda mesafe kat ettiği, hedef 2023 vizyonu ideallerine uygun bir rotada hareket ettiği ve her cephede ciddi bir sınav verdiği bir dönemde, bir grup emekli amiralin gayri hukuki amaçlar içeren bildirgesine tepki verme ihtiyacı doğmuştur.

Vatan ve millet şuuru ve muasır medeniyet idealizmine ters, bir o kadar da milli irade karşıtı bir bildirinin, darbelerden alışık olduğumuz şekilde gece yarısı bir emir gibi ortaya konması, konunun vahametini daha da artırmaktadır.

Sonucu kaos yaratmak olan ve kasıt içeren bu bildiriyle, ifade edilen üst akıl göndermesinin farkında ve karşısındayız. Yine ülke gündemine, vesayet tohumları ekmek anlamına gelen bu bildirinin, cezasız kalmasını istemiyoruz.

Bu nedenle; Görüş bildirme ve eleştiri yapma sınırlarını aşan, geçmiş darbelere gönderme yaparak demokrasi dışı yollara davetiye çıkaran, Milletimizi tehdit eden 103 amiralin bildirisini kınıyor ve hukuk dışı bildirisine imzası olan herkes için, tek tek suç duyurusunda bulunuyoruz.

Milletimizin hizmetinde olmayı en yüksek rütbe, en büyük şeref ve şan kabul eden Kumluca’da faaliyet gösteren kuruluşlar olarak, dün olduğu gibi, bugün de nöbette olduğumuzu hatırlatmak istiyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur".
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI