Bugun...



Kumluca'da Öğrenci Danışma ve İstişare Kurulu Toplantısı düzenlendi

Kumluca’da, İlçe Öğrenci Danışma ve İstişare Kurulu oluşturularak, ilk toplantısı bugün gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 14-10-2023 15:35

Kumluca'da Öğrenci Danışma ve İstişare Kurulu Toplantısı düzenlendi

Kumluca’da, İlçe Öğrenci Danışma ve İstişare Kurulu oluşturularak, ilk toplantısı bugün gerçekleştirildi. Kumluca Sosyal Bilimler Lisesi’nde özel gündemli olarak gerçekleşen  toplantı, ilçede farklı tür ve kategorilerdeki 10 okuldan, toplam 30 öğrencinin katılımıyla yapıldı. Öğrenciler, danışman öğretmenleri ve sorumlu idarecileri eşliğinde toplantıya katılarak, gündeme ilişkin hazırladıkları çalışmaları sundular.

Öğrencilerin fikirleri ve yürütülecek proje faaliyetlerini doğrudan istişare etmek, onların eğitim-öğretim uygulamalarına etkin katılımlarını sağlamak amacıyla oluşturulan İlçe Öğrenci Danışma ve İstişare Kurulu’na, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir başkanlık etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğrencilerle kurul öncesinde sohbet ederek, böyle bir çalışma içinde yer aldıkları için toplantıya katılan öğrencileri kutladı. Tekdemir, burada alınacak kararların, Kumluca eğitimine çok önemli katkılar sunacağını ifade ederek, alınacak kararlar ve önerilerin de, il danışma kuruluna gönderileceğini ve bu güzel çalışmaların, tüm Antalya geneli için uygulanabileceğini ifade etti.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI