Bugun...



Kumluca'da karne hediyesi yüzme kursu

Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında, çocuklara karne hediyesi olarak ücretsiz yüzme kursu düzenliyor. 12 Temmuz´da başlayacak olan Yüzme kurslarında, önceliğin takdir belgesi alan öğrencilerde olacağı ifade edildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-06-2021 14:41:10 Tarih: 17-06-2021 20:08

Kumluca'da karne hediyesi yüzme kursu

Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü,  Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında, çocuklara karne hediyesi olarak  ücretsiz yüzme kursu düzenliyor. 12 Temmuz´da başlayacak olan Yüzme kurslarında, önceliğin takdir belgesi alan öğrencilerde olacağı ifade edildi.

 Kumluca İlçe Spor Müdürlüğü ve Milli Eğitim Kumluca  İlçe Müdürlüğü işbirliğinde, yüzme bilmeyen 7-17 yaş arası çocuklar için, yüzme kursları düzenleniyor. Kumluca  Yüzme Havuzu´nda, 12 Temmuz pazartesi günü başlayacak olan yüzme kursları için, son kayıt tarihi ise 9 Temmuz olarak açıklandı. Kayıtların, Kumluca İlçe Spor Müdürlüğü'nde alındığı, yüzme kursları için ailelerin, kayıt formu doldurmalarının yeterli olacağı ve telefonla da bilgi alabilecekleri kaydedildi.

 


Yüzme kurslarıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, çocukların tatilde geçirecekleri zamanı olumlu aktivitelere yönlendirmek, onların ruhsal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışma yaptıklarını, ayrıca; "Çocuklarımızın hijyen şartlarına uygun, uzman 2 antrenör, 1 cankurtaran öncülüğünde yüzmeyi öğrenmelerine olanak sağlayacak olan yüzme kurslarımız, çocuklarımıza karne hediyemizdir. “Yüzmeyi Bilmeyen Kalmasın” projemiz ile, yaz tatilini aktif, enerjik ve mutlu geçirmek isteyen Kumluca'lı çocuklarımızın, sportif faaliyetlerle meşgul olmalarını ve yüzmeyi öğrenmelerini sağlamayı amaçladık. Bütün çocuklarımızı, onlar için bir nevi tatil sayılacak yüzme kurslarımıza bekliyoruz” dedi.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI