Bugun...



Kumluca'da ilk kez Kent Konseyi kuruldu

Kumluca Belediyesi öncülüğünde Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Merkezi’nde ilk defa Kent Konseyi kuruldu. Kent Konseyi’nin ilk Başkanı Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu oldu.

facebook-paylas
Tarih: 30-04-2022 15:12

Kumluca'da ilk kez Kent Konseyi kuruldu

Kumluca Belediyesi öncülüğünde Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Merkezi’nde ilk defa Kent Konseyi kuruldu. Kent Konseyi’nin ilk Başkanı Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu oldu.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’ndeki Kumluca Kent Konseyi 1. Seçimli Genel Kurulu’na kamu kurum ve kuruluşları, meslek odası ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile genel kurul üyeleri katıldı.
Genel kurul yeter sayısının olduğu açıklanarak, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan genel kurulda önce divan oluşturuldu. Kumluca Baro Temsilcisi Av. Cemil Özkan Divan Başkanı, Kâtip üyeler; Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Songur ve Kumluca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Selçuk Çınar oldu.

Av. Cemil Özkan; Kumluca Kent Konseyi 1. Seçimli Genel Kurulu için toplanmış bulunmaktayız hepimize hayırlı uğurlu olsun diyerek kurulu açtı. Kent Konseylerinin içeriği hakkında bilgilendirme metinleri okundu ve tanıtım filmleri oynatıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, tarih boyunca kentlerde farklı topluluklar bir araya gelerek meclisler kurulmuştur, bizde bugün burada tarihe bir not düşerek Kumluca Kent Konseyi’ni kuruyoruz. dedi.

Yapılan seçimin ardından Kent Konseyi’nin ilk Başkanı Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve yürütme kurulu; Av. Cemil Özhan, Muhammet Melik Mete, Ergün Eren, Kerim Soytürk, Serkan Ersoy, Orhan Karataç, Adnan Yavuz, İsmail Acar, İbrahim Songur ve Demet Kayacık Değirmencioğlu oldu.

Başkan Köleoğlu ‘’Kumluca Kent Konseyine göreve gelen bütün yönetim kurulu üyelerine bundan sonraki süreçte Kumluca’mızın tamamının demokratik olarak konuşulduğu, paylaşıldığı bir konsey olması için Allah onlara güç, derman versin. Kurucu meclis üyelerimizin adlarını altın harflerle Kumluca Kent Konseyi’ne yazıldığı için gururluyum. Kumluca’mızdaki kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız geleceğe umutla bakacaklar. Bugün burada tarihe not düştük. Kurucu divanımız başta olmak üzere bugün burada olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kumluca’mız için Kent Konseyi’miz hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Kumluca Kent Konseyi Seçimli 1. Kurulu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI