Bugun...



Kumluca'da gişe rekortmeni "Atatürk 1881-1919" fimi gösterimde

10 Kasım Atatürk’ü anma haftası etkinlikleri kapsamında Kumluca Belediyesi Sinemasında gösterime giren "Atatürk 1881- 1919" filmi, 14 Kasım’a kadar her gün Kumluca ve çevre ilçelerin halkıyla buluşmaya devam edecek.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2023 17:11

Kumluca'da gişe rekortmeni

10 Kasım Atatürk’ü anma haftası etkinlikleri kapsamında Kumluca Belediyesi Sinemasında gösterime giren "Atatürk 1881- 1919" filmi, 14 Kasım’a kadar her gün Kumluca ve çevre ilçelerin halkıyla buluşmaya devam edecek.

Filmi İzlemeye Gelen Öğretmen ve Öğrenciler, Başkan Köleoğlu’na Teşekkür Etti
Kumluca Belediyesi Sinemasında gösterime giren ve vizyonda gişenin lideri olan "Atatürk 1881- 1919" filmine Kumluca ve çevre ilçelerin halkı yoğun ilgi gösteriyor.

Filmi öğrencileriyle birlikte Demre’den izlemeye gelen Öğretmen Mehmet Erdem Hot: ’Antalya’nın Demre ilçesinde görev yapıyorum. Kumluca’da Atatürk 1881- 1919 filminin gösteriminin olduğunu öğrendim. Öğrencilerimizle birlikte Kumluca Belediyesi Sinemasına geldik. Gayet güzel geçiyor. Atatürk’ün hayatıyla ilgili güzel detaylar verilmiş. Filmin Kumluca’da gösteriliyor olması çok güzel olmuş. Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’na filmi bizimle buluşturduğu için çok teşekkür ederiz.’ dedi.

Filmi izlemeye gelen öğrenciler de Kumluca Sinemasını çok beğendiklerini belirterek Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’na teşekkür ettiler.  

Öğrenci Eymen Tuna: ’Atatürk filmini izlemek için Demre’den Kumluca’ya geldik. Filmi çok beğendik. Filmi izlememiz için bizlere olanak sağlayan Belediye Başkanımız Mustafa Köleoğlu’na çok teşekkür ediyorum.’
 
Öğrenci Ege Taylı:’ Atatürk filmini izlemeye Kumluca Belediyesi Sinemasına geldik. Burası çok güzel bir yer. Filmi izlemek isteyen herkesin burada izlemesini tavsiye ederim.’     

Öğrenci Ayşe Toptaş: ‘Öğretmenlerimizle beraber Atatürk filmini izlemeye Kumluca’ya geldik. Kumluca’da izlediğim en güzel film oldu. Kumluca’ya gelip filmi izlemenizi tavsiye ederim.’ dedi.

Kumluca Sinemamızda Halkımızı Vizyondaki Filmlerle Buluşturuyoruz
Başkan Köleoğlu: ’Kumluca Belediyesi olarak Kumluca’da ve çevre ilçelerde yaşayan vatandaşlarımızı Cumhuriyet’imizin kurucusu Atatürk’ümüzü anlatan bu güzel filmle buluşturmak istedik. Gençlik Gelecektir diye çıktığımız bu yolda gençlerimize her zaman yol gösterici olmaya çalışıyoruz. Kumluca Sinemamızda vizyonda olan filmlerimiz gösterime giriyor ki Marka Kent olduğumuzu her fırsatta hissettiriyoruz. Halkımızı kültür sanat faaliyetleriyle buluşturmaya devam ediyoruz. Herkesi Kumluca Belediye Sinemamıza bu güzel filmi izlemeye davet ediyorum. ’dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI