Bugun...



Kumluca’da Dünya Engelliler Haftası kutlandı

Kumluca’da, her yıl 10-16 Mayıs tarihlerinde kutlanan ‘Dünya Engelliler Haftası’ Kumluca Sarıcasu Özel Eğitim Meslek Okulu’nda bir dizi proğram çerçevesinde, etkinliklerle kutlandı.

facebook-paylas
Tarih: 13-05-2023 22:09

Kumluca’da Dünya Engelliler Haftası kutlandı

Kumluca’da,  her yıl 10-16 Mayıs tarihlerinde kutlanan ‘Dünya Engelliler Haftası’ Kumluca Sarıcasu Özel Eğitim Meslek Okulu’nda bir dizi proğram çerçevesinde, etkinliklerle kutlandı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, ‘Farkındalık Etkinliği ve Sergi Proğramı’ çerçevesinde orman alanında fidan, okul bahçesinde Lavanta dikimi ve okul salonunda öğrencilerin yaptığı resimler sergilendi.
Okul bünyesi ve bahçesinde gerçekleştirilen proğrama Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir , ilgili öğretmenler ve İlçe Milli Eğitim camiasından personeller katıldı.
 SAYGI DURUŞU VE İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan proğram, Açılış Konuşması, Halk Oyunu Gösterileri, El Sanatları ve Görsel Sanatlar Atölye Ürünlerinin Sergisi, Bocce ve Dart Oyunu Gösterisi, Tarım Atölyesi Etkinlikleri ve Yiyecek-İçecek Atölyesi Etkinlikleriyle sona erdi.
Okul bahçesinde gerçekleştirilen lavanta fidanı dikimi esnasında, bir  öğrencinin Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’yla samimi sohbeti dikkat çekti.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI