|
Tweet |
19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kumluca Belediyesi tarafından Sarnıçtepe Mesire Alanı’nda kahvaltı etkinliği düzenlendi
Sarnıçtepe’de Kahvaltı Etkinliği Düzenlendi
Kumluca Belediyesi’nin Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlediği kahvaltı etkinliğine; Kumluca Kaymakamı Bahadır Güneş, Kumluca Belediye Başkanı Uzm. Dr. Mesut Avcıoğlu, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kıymacı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erkan Özgür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, AK Parti İlçe Başkanı Bekir Paslıkılıç, Demokrat Parti İlçe Başkanı Ramazan Hoyrazlı, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Emre Güzelyürek, belediye meclis üyeleri Bekir Bircan, Erkan Karamıklı, Hasan Acar ve Mustafa Uysal, Kumluca Eğitim Vakfı (KUMEV) Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Evran, Muhtarlar Derneği Başkanımız İbrahim Songur ve mahalle muhtarları aileleriyle birlikte katıldı.
Muhtarların ailelerinin de katılım sağladığı kahvaltı etkinliğinde, muhtarlarla sohbet eşliğinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Kaymakam Güneş: “Muhtarlarımız Devlet Yönetiminin Önemli Yapı Taşlarından Biridir”
Kumluca Kaymakamı Bahadır Güneş yaptığı konuşmada muhtarların yerel yönetimdeki önemine vurgu yaptı:
“Muhtarlarımız, devlet yönetiminin önemli yapı taşlarından biridir. Bu zamana kadar önemli görevler üstlenmiş ve vatandaşlarımızla kamu otoriterleri arasında güçlü bağlar kurmuşlardır. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü bir kez daha kutluyorum.”
Başkan Avcıoğlu: “Halkımıza Muhtarlarımızla Uyum İçinde Hizmet Ediyoruz ”
Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu yaptığı konuşmada muhtarların kamu hizmetlerinin yürütülmesindeki katkılarına değindi:
“Muhtarlarımız, hem kamunun hem de yerel yönetimlerin sahadaki gözü, kulağı ve sesi oluyorlar. Mahallelerimizdeki hizmetleri, onların katkılarıyla en ücra noktalara kadar ulaştırabiliyoruz. Halkımıza muhtarlarımızla uyum içinde hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü bir kez daha kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”
Dernek Başkanı Songur: “Birliğimiz ve Dirliğimiz Daim Olsun”
Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Songur yaptığı konuşmada günün anlam ve önemine vurgu yaparak teşekkürlerini iletti:
“Muhtarlar Günü vesilesiyle bizleri bu güzel etkinlikte bir araya getiren Sayın Kaymakamımıza, Sayın Başkanımıza; bizleri yalnız bırakmayan, kamu kurumlarımızın daire amirlerine, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize, belediye meclis üyelerimize ve tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, böyle güzel etkinliklerde her zaman bir arada olmayı diliyorum. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin.