Bugun...



Kumluca, Cumhuriyet Haftası'nda andımızı okudu

Kumluca Belediyesi ‘’Kumluca Cumhuriyet’in 98.Yılını Kutluyor’’ etkinlik haftasına start verdi.

facebook-paylas
Tarih: 28-10-2021 18:20

Kumluca, Cumhuriyet Haftası'nda andımızı okudu

Kumluca Belediyesi ‘’Kumluca Cumhuriyet’in 98.Yılını Kutluyor’’ etkinlik haftasına start verdi.

Pazartesi akşamı Cumhuriyet Meydanında şehitlerin ruhu için okunan Mevlid-i Şerif, ilahiler ve semazen gösterisi ile başlayan etkinliklerin İkinci akşamında Kumluca Belediye Tiyatrosu ‘’Ya İstiklal Ya Ölüm’’ adlı kısa oyunu ve KUMGENÇ Orkestrası Konseriyle Kumlucalılar ile buluştu.
Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, eşi Nurgül Köleoğlu ve protokol tarafından izlenen kısa oyun ve konser gösterisi halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.
Kumluca Belediye Tiyatrosu’ndan Uğur Duran dede, Ayşenur Yaraş kız torun, Mustafa Arıcan erkek torun, İrem Nur Çoban anne rolleriyle 29 Ekim ile ilgili keyifli bir oyun sergiledi. Oyun sonrası hep birlikte andımızı okuyarak birçok insanın çocukluğuna dönmesi sağlandı ve herkese değerlerimiz bir kez daha hatırlatıldı.
Tiyatronun ardından KUMGENÇ Orkestrası izleyicilere konser ziyafeti verdi. Klasik gitar, vokalde Aykut Akboğa; elektro bağlama, vokalde Cem Yılmaz; Klavye, vokalde Mehmet Karakaya; baterist Bayram Akboğa, elektro gitar, vokal Berkay yorgun; bas gitarda Murat Yeşilyurt konseri gerçekleştirdiler. Gösteriye bayraklarla eşlik eden halk programın sonuna doğru çalan oyun havaları ile oynadı. Başkan Köleoğlu ve eşi Nurgül Köleoğlu da vatandaşların arasına karışarak oyun havasına eşlik ettiler.
İzmir Marşıyla sonlandırılan konserde gecenin gerçekleştirilmesinde en büyük pay sahibi Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’na teşekkür edildi.







Etiketler : Kumluca

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI