Bugun...



Kumluca Cumhuriyet Bayramı'nda bayramlaşma coşkusu

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlendiği bayramlaşma töreniyle Kumlucalı vatandaşlarla bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 02-05-2022 18:01

Kumluca Cumhuriyet Bayramı'nda bayramlaşma coşkusu

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlendiği bayramlaşma töreniyle Kumlucalı vatandaşlarla bir araya geldi.
Gelenek ve göreneklerin devam etmesinde bu tarz etkinliklerin çok önemli olduğuna vurgu yapan Köleoğlu, bayram coşkusunu Kumlucalı Büyük Ailesiyle paylaştı.
Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz, Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Muhammet Mücahit Kücükyılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili  Aydın Özer ve çok sayıda Kumlucalı törene katıldı.
Mücahit Küçükyılmaz  “Tüm Kumlucalı hemşehrilerimin, büyüklerimin, küçüklerimin kardeşlerimin bayramını tebrik ediyorum. İnşallah bu Ramazan Bayramı ülkemizin ve insanlığın hayrına vesile olsun çevremizdeki coğrafyamızdaki savaşlar, kanlar, acılar son bulsun inşallah hep birlikte Türkiye’yi kardeşçe beraber yaşadığımız bir vatan olarak kıyamete kadar muhafaza etmeyi de Cenab-ı hak bize nasip eylesin” dedi.
Aydın Özer “Evet doğduğum büyüdüğüm ilçedeyiz bundan sonrada yaşamımı geçireceğim ilçedeyiz Sayın Kaymakamımız, Cumhurbaşkanı Danışmanımız Belediye başkanımız Cumhuriyet Baş Savcımız ve daire müdürlerimiz, bütün muhtarlarımız siyasi partilerimizin ilçe başkanları ve vatandaşlarımızla hep bi aradayız burası benim için çok özel bir yer Kumluca benim doğduğum büyüdüğüm memleket bundan sonra da Allah ne kadar ömür verirse burada ömrümüzü tamamlayacağız.  Ben buradan bütün Kumluca halkımıza bölge halkımıza güzel bir bayram diliyorum keyifli bir bayram diliyorum. iki yıldır özlemişiz pandemi döneminde beraber olamadık bir araya gelemedik bunu özlemişiz vatandaşlarda  özlemiş maskesiz oturmayı kalkmayı özlemişiz sıradan sınırları kaldırmışız. Çünkü çok mutluyuz çok keyifliyiz ben buradan bütün çiftçilerimize bereketli bir dönem diliyorum.  Bereketini yıl diliyorum kazasız belasız bir dönem diliyorum daha nice bayramlara erişmek üzere sağlık sıhhat içerisinde   inşallah barış içerisinde çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mustafa Köleoğlu “Bugün Cumhuriyet Meydanı’nda Kaymakamlığımız Kumluca Belediyemiz, ilçe protokolümüz, milletvekilimiz, Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız, Sayın Mücahit Bey, ilçedeki sivil toplum kuruluşları, ilçe başkanlarımız ve kıymetli Kumlucalı büyük ailemizle beraber bir bayramlaşma töreni yaşadık. Çok samimi bir şekilde geleneklerimizi burada hep  beraber gerçekleştirdik. Çok mutluyuz böyle bir ortamları oluşturduğumuz için ve onların bütün buradaki bayram kurallarını yerine getirdiğimiz için. Samimi bir ortamda geçtiği için çok keyifliyiz, mutluyuz. Ben buradan tekrar Kıymetli Kumlucalı Büyük Ailemizin  bayramını tebrik ediyorum” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI