Bugun...



Kumluca Beykonak'ta tarımsal sulamada yeni sistem

Uzun süredir sulama suyu sıkıntısı çeken Kumluca’nın Beykonak Mahallesinde yeni tarımsal sulama sistemine geçildi. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun önderliğinde başlatılan çalışmalara çok sayıda hayırsever de destek verdi.

facebook-paylas
Tarih: 20-08-2021 16:09

Kumluca Beykonak'ta tarımsal sulamada yeni sistem

Uzun süredir sulama suyu sıkıntısı çeken Kumluca’nın Beykonak Mahallesinde yeni tarımsal sulama sistemine geçildi. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun önderliğinde başlatılan çalışmalara çok sayıda hayırsever de destek verdi. Halkın takdirini toplayan bu çalışma, geçimini tarımla sağlayan birçok insana umut oldu. Tarımsal Sulama Sisteminin kapasitesi yaklaşık 2000 dönüm narenciye ve kapalı serayı sulamaya yetebilmektedir.

Başkan Köleoğlu ‘’Kıymetli Beykonaklı Büyük Ailem bugün bir müjdeyi daha sizlerle paylaşıyorum. Göksu’muzdan yıllardır gelmeyen suyumuzu Beykonak’a ulaştırdık. Beykonak’taki hayırseverlerimizle beraber yeni buradaki sulama sistemiyle beraber özellikle Gağaz Mevkiimizdeki tarımsal sulamadaki eksiklikleri ortadan kaldırıyoruz Mazı Dağı bölgesindeki eksiklikleri ortadan kaldırıyoruz. Bugün itibari ile Bismillahirrahmanirrahim diyerek çalıştırdık. Şu anda Gağaz Mevkiinde belediyemizin havuzu hızla doluyor ve tarımsal sulamalarda kullanılmak üzere Beykonak’ta uzun süredir susuzluktan çektiğimiz sıkıntı bugün itibari ortadan kalkıyor. Beykonak’ta bütün tarımsal sulamada ihtiyaç sahiplerine müjdeler olsun diyorum. Buradan emeği geçen hem hayırseverlerimize hem Kumluca Belediyemize buradan da ben teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun’ ’dedi.
Çiftçi Ramazan Demirel ‘’ Ben Ramazan Demirel Beykonak Gağaz Mevkiinde ikamet ediyorum. Buranın eski yerleşim yeri olduğundan herkesin bir ekimi dikimi var. Su sorunumuz vardı. Belediyemizin öncülüğünde şu anda çözmüş durumdayız. Baya su sıkıntısı çekiyorduk. Belediye Başkanımıza, muhtarımıza emeği geçen herkese teşekkür ederim’ ’dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI