Bugun...



Kumluca Belediyesi'nden sosyal denge tazminatına artış

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Kumluca Belediyesi’nde çalışan memurların sosyal denge tazminatına %20 daha zam yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 05-12-2021 15:17

Kumluca Belediyesi'nden sosyal denge tazminatına artış

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Kumluca Belediyesi’nde çalışan memurların sosyal denge tazminatına %20 daha zam yaptı.
Başkan Mustafa Köleoğlu seçildiği ilk günden itibaren belediye çalışanlarını ve Kumlucalı hemşerilerini “Büyük Ailem” diye kucaklamaya özen göstermiştir. Aile olmanın gereği olarak maaş ve ücret iyileştirmeleri yapmak suretiyle hayat pahalılığı karşısında çalışma arkadaşlarının yanında yer almıştır.
Geçen yıl işçisiyle yaptığı Takım Sözleşmesinde ücretlerine artı olarak beş adet ikramiyeye (Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Eğitim İkramiyesi, Yılbaşı İkramiyesi) imza atmıştı.
Yine geçen yıl memur çalışanlarının Sosyal Denge Tazminatına kanuni limitin en üst sınırından iyileştirme yaptı. Böylece Kumluca Belediyesi memurları maaşına artı olarak 1.230,00 TL gibi bir tazminat alacaktı. Yapılan imza töreni Kumluca Belediyesi memur çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandığı gibi bölgesinde diğer ilçe belediye çalışanlarına da umut oldu, beklenti oluşturdu.
Bu yıla geldiğimizde çarşamba günü bir imza töreni daha oldu. Sendika yetkilileriyle birlikte atılan bu imza ile Başkan Köleoğlu, artan hayat pahalılığı karşısında hükümetin 2022 yılı için verdiği 5+7 zam daha yıl başlamadan erimiş olmasına kayıtsız kalmamış, elindeki tek yetkiyi kullanarak memurun Sosyal Denge Tazminatına %20 daha zam yapmış oldu.
Diğer ilçe belediye çalışanlarında önceki imzanın umudu sürerken yeni imza ile yapılan %20 oranındaki iyileştirme, Başkan Köleoğlu’nu bölge yerel yönetim çalışanları tarafından örnek gösterir hale getirdi.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI