Bugun...



Kumluca Belediyesi'nden basın mensuplarına teşekkür toplantısı

Kumluca Belediyesi, festivale katkılarından dolayı, basın mensuplarına teşekkür toplantısı düzenledi

facebook-paylas
Tarih: 09-06-2022 18:54

Kumluca Belediyesi'nden basın mensuplarına teşekkür toplantısı

Kumluca Belediyesi, festivale katkılarından dolayı, basın mensuplarına teşekkür toplantısı düzenledi

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, 23. Geleneksel Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında; Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşlerinin, Yörük Göçünün, yarışmaların ve konserlerin coşkulu ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesinde katkılarından dolayı, İlçede görev yapan basın mensuplarıyla, Sarnıçtepe Mesire Alanı'nda düzenlediği toplantıda bir araya gelerek, teşekkür nişanesi olarak birer plaket takdim etti.

 


Kahvaltılı toplantıda, İlçede yapılması gerekenler, Sarnıç Tepesi ve Rhodiapolis  yollarının düzenlenmesi, ışıklandırılması ve vatandaşların gece gündüz yürüyüş yapabilecekleri bir alan haline getirilmesi konusunda fikir teatisi yapıldı.

 

 

Şu an rağbet gören Kazanova'nın yığılmalara sebep olduğu, basın sayesinde  bu yerlerinde halkımıza duyurulmasının olumlu sonuçları olacağına işaret eden Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, ilçede ve mahallelerde aksayan, işlem yapılması gereken hususlarda basın mensuplarından, haber öncesi kendilerini uyarmalarını istedi. Bunun için WhatApp hattı kurulması konusunda son çalışmaların yapıldığı ve haftaya bu hizmetin verilmeye başlanacağını belirten Köleoğlu, bir yerde oluşan olumsuz bir durumun, beş dakikada sosyal medyada dillendirilmesinin, çalışılmıyor anlamına geldiğini, oysaki ekibin yola çıkması ve olay yerine varması kırk beş dakikayı buluyor. Bu hususta anlayış bekliyoruz, dedi.

 


Düzenlenen toplantı sonrası, birer  plaket takdim edilirken, bir yerel basın mensubunun doğum günü olması dolayısıyle sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI