Bugun...



Kumluca Belediyesi'nde bayramlaşma

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, eşi Nurgül Köleoğlu, Başkan yardımcıları Osman Duran, Ahmet Alagöz, Ünal Abacıoğlu ve birim müdürleriyle birlikte, Kumluca Mehmet Akif Ersoy Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi’nde belediye personelleriyle bayramlaştı.

facebook-paylas
Tarih: 02-05-2022 12:41

Kumluca Belediyesi'nde bayramlaşma

KUMLUCA BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMA
Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, eşi Nurgül Köleoğlu, Başkan yardımcıları Osman Duran, Ahmet Alagöz, Ünal Abacıoğlu ve birim müdürleriyle birlikte, Kumluca Mehmet Akif Ersoy Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi’nde belediye personelleriyle bayramlaştı. Ramazan Bayramı öncesi personelleriyle bayramlaşan Köleoğlu onlara aileleriyle birlikte tatlı bir bayram geçirmeleri için kolonya, bayram çikolatası ve içinde bayram ikramiyesi olan Kumluca Kart hediye etti.
Bayramlaşma töreninde personellerin Kumluca Kart’ına yatırılacak ikramiyeleri anlatan Başkan Köleoğlu 23. Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali’nden sonra da bir ikramiye müjdesi daha verdi.
Pandemi sonrası ilk kez iç içe bayramlaşabildiklerine de dikkat çeken Köleoğlu Büyük Aile olmanın ne kadar önemli olduğunu vurguladı, belediye personellerinin ve ailelerinin bayramını kutladı.
Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, ‘’Bugün çok mutluyuz burada geleneksel olarak Kumluca Belediyemizin bayramlaşma törenindeyiz. Burada biz büyük ailemiz diyoruz, aileye önem veriyoruz. Buradaki ve Kumluca ‘daki bütün emekçi kardeşlerimizi belediyemizdeki bir aile bütünü olarak görüyoruz. Onlarla biz gece gündüz Kumluca ‘daki bütün ihtiyaç noktalarının hepsinde. Biz bayram seyran demeden, gece gündüz, hafta sonu demeden onlarla beraber çalışıyoruz. Dolayısıyla böyle bir bayram arifesinde de bir arada birbirimize küçük hediyelerle bir bayramlaşma töreni yapıyoruz. Yapmış olduğumuz bir bayramlaşma töreni için çok mutluyuz. Onların yüzünün gülümsemesi bizleri çok mutlu ediyor. Ben buradan tekrar bütün Kumlucalı Kıymetli Büyük Ailemizin de Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Bütün çalışma arkadaşlarımın, ailelerinin ve kendilerinin de biraz önce bayramlarını kutladık, mutlu bir Kumluca hayalimiz için çalışmaya devam ediyoruz’’ dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI