Bugun...



Küçükkuru, tarım ve ekonomideki sıkıntıları değerlendirdi

Tarım ve ekonomide sıkıntıları değerlendiren Av. Serkan Küçükkuru “Ülkelerin tarımı olmadan, hayvancılığı olmadan ve gıda güvenliği olmadan kesinlikle bağımsızlığını elde edemeyeceğini, Adayın kim olacağını tartışacağınıza tarımda ve hayvancılıkta ne yapabiliriz onu tartışın. Aday ve adaylar kim olursa olsun millet çözüm bekliyor. Millete ve çiftçiye çözüm konularında fikir üretin, tartışın" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 16-04-2022 13:05

Küçükkuru, tarım ve ekonomideki sıkıntıları değerlendirdi

Tarım ve ekonomide sıkıntıları değerlendiren Av. Serkan Küçükkuru “Ülkelerin tarımı olmadan, hayvancılığı olmadan ve gıda güvenliği olmadan kesinlikle bağımsızlığını elde edemeyeceğini, Adayın kim olacağını tartışacağınıza tarımda ve hayvancılıkta ne yapabiliriz onu tartışın. Aday ve adaylar kim olursa olsun millet çözüm bekliyor. Millete ve çiftçiye çözüm konularında fikir üretin, tartışın.
Ülkemizin ve tarımın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan kurtulması için ne yapılabileceğini halkımıza anlatın. Basın önünde 10 dakika fotoğraf verip gitmeyin. Günlerce devam edecek geniş katılımlı forumlar yapın.
İnsanlar bıktı kısır aday tartışmanızdan ve çözümsüzlüğünüzden.”
Av. Serkan Küçükkuru aslında aşağıdaki sözleriyle milletimizin tüm ihtiyacını özetledi.
“Ne Cumhur Ne Millet çözüm bekliyor bu Memleket”







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İBRADI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI