Bugun...



Küçük eller kedi evlerini boyadı

Manavgat Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barındırma ve Bakım Merkezi’nce yaptırılan kedi evleri, Bahçeşehir Koleji 3. Sınıf öğrencileri tarafından rengarenk boyanarak kentin muhtelif yerlerine yerleştirildi

facebook-paylas
Tarih: 12-06-2022 20:29

Küçük eller kedi evlerini boyadı

Manavgat Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barındırma ve Bakım Merkezi’nce yaptırılan kedi evleri, Bahçeşehir Koleji 3. Sınıf öğrencileri tarafından rengarenk boyanarak kentin muhtelif yerlerine yerleştirildi

 

BAŞKAN SÖZEN DE KATILDI
Manavgat Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barındırma ve Bakım Merkezi, kentin muhtelif yerlerine yerleştirilmesi amacıyla kedi evleri yaptırdı. Manavgat’ta faaliyet gösteren Özel Bahçeşehir Koleji 3. Sınıf öğrencileri, kedi evlerini gönüllü olarak boyamak istedi. Çocukların bu isteğini kırmayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, öğrenciler için kedi boyama etkinliği düzenledi. Sokak Hayvanları Geçici Barındırma ve Bakım Merkezi’ne gelen öğrenciler, kedi evlerini rengarenk boyadı.

 

RENGARENK KEDİ EVLERİ
Başkan Şükrü Sözen’in de katıldığı etkinlikte eğlenceli ve renkli görüntüler oluştu. Manavgat Belediyesi hayvan barınağına gelen minikler, önce kedi ve köpekleri sevip onlarla doyasıya oyun oynadılar. Başkan Şükrü Sözen’le birlikte kedi evlerini boyamanın heyecanını yaşayan minikler, evlerin üzerine kedi, köpek, balon çiçek gibi resimler çizdi. Daha sonra küçükler palyaço ile dans etti. Boyanan kedi evlerinin kentte ihtiyaç duyulan park ve bahçelere yerleştirileceği belirtildi.

 

YANGIN SÜRECİNDE BARINAK
Başkan Şükrü Sözen, “Sokak Hayvanları Geçici Barındırma ve Bakım Merkezi’miz yangın sürecinde de gece gündüz çalışarak can dostlarımızın hayatta kalmasını sağladı. Tüm çalışanlarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Barınağımızda öğrencilerimiz için sık sık etkinlikler düzenliyoruz. Çocuklarımızın doğa ve hayvan sevgisi konusunda farkındalıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak, görevimiz. Can dostlarımızın yaşama haklarına sahip çıkıyoruz. Hayvanlarımızın kendilerini koruyabilmeleri adına ve daha rahat bir alanda yaşamaları için kedi evlerinin sayısını artırmaya devam  edeceğiz. Bugün bu etkinliğe katılan öğrencilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI