Bugun...



Köylüsü kentlisi ‘Nesrin Ünal’ diyor

İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, gittiği her yerde sevgiyle karşılanıyor. Kaş’a bağlı Yeşilköy, Ova, Kınık ve Kalkan’da esnafı ziyaret eden Ünal, daha sonra Demre’de iftar programına katıldı

facebook-paylas
Tarih: 22-03-2024 14:54

Köylüsü kentlisi ‘Nesrin Ünal’ diyor

İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, gittiği her yerde sevgiyle karşılanıyor. Kaş’a bağlı Yeşilköy, Ova, Kınık ve Kalkan’da esnafı ziyaret eden Ünal, daha sonra Demre’de iftar programına katıldı.

İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, Antalya’yı adım adım gezerek projelerini anlatmaya devam ediyor. Ünal Kaş merkez, Yeşilköy, Ova, Kınık ve Kalkan’da esnafı ziyaret etti. Kahvehanede vatandaşla sohbet eden Ünal, “Kırsal dahil olmak üzere, bakımlarını yapamayan insanlarımızın gündüzleri faydalanabilecekleri merkezler açacak ve onların bakımın- dan sorumlu diğer aile bireylerinin dinlenebilmelerini sağlayacağız. Sağlık koşulları nedeniyle evinde işini yapabilecek durumu olmayan, kimsesiz, yaşlı, hasta veya engelli insanımıza evlerinin temizliğinde yardımcı olacağız. Evde bakım ünitelerinin sayısını ve kalitesini artırarak hastalarımızın yaşam kalitesini yükselteceğiz” şeklinde konuştu. Ünal’ın projelerine alkışlarla karşılık veren Kaşlılar, “Bu iş bitti. Nesrin abla ile İyi belediyecilik gelecek, Antalya rahat edecek” şeklinde konuştular.

ANTALYA’YI KALKINDIRACAĞIZ

İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal daha sonra Demre’de iftar programına katıldı. Demre’nin tarımından ekonomisine, altyapısından tapu sorununa kadar birçok konuda sıkıntı çektiğini belirten Ünal, “Belediye yönetimine geldiğimizde Demre’nin tüm sorunlarını masaya yatırıp çözüm üreteceğiz. Demre hak ettiği hizmeti alacak. Antalya’yı kalkındıracağız” dedi.

DEMRE’DE TURİZMİ CANLANDIRACAĞIZ

Demre’de çok sayıda tarihi bölge ve ören yeri olduğunu hatırlatan İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, “Fakat bu güzellikler yeteri kadar değer görmüyor. Turizmi canlandıracağız, tarihi güzellikleri gün yüzüne çıkaracağız. Bunların yanı sıra altyapı ve üstyapı başta olmak üzere belediye hizmetlerini yerine getireceğiz. Demrelilerin konforlu bir yaşam sürmesini sağlayacağız” diye konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KAŞ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI