Bugun...



Kotan: Konyaaltı'nda hep birlikte çok güzel bir hikaye yazacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan, 31 Mart'taki seçimi kazandığında belediyeyi, ilçe örgütü, mahalle temsilcileri ve muhtarlarla birlikte ve ortak akılla yöneteceğini belirterek, "Konyaaltı'nda çok güzel ve farklı bir hikaye yazacağız. Bu hikayeyi birlikte yazacağız" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 10-02-2024 16:13

Kotan: Konyaaltı'nda hep birlikte çok güzel bir hikaye yazacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan, 31 Mart'taki seçimi kazandığında belediyeyi, ilçe örgütü, mahalle temsilcileri ve muhtarlarla birlikte ve ortak akılla yöneteceğini belirterek, "Konyaaltı'nda çok güzel ve farklı bir hikaye yazacağız. Bu hikayeyi birlikte yazacağız" dedi.

CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz ve ilçe yöneticileri ile 80'e yakın mahalle temsilcisinin katılımıyla bir araya geldi.

Sözlerine CHP'deki politika, ardından belediyecilik kariyeri ve adaylık süreci hakkında bilgi vererek başlayan Cem Kotan, örgütün içinde yetiştiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"20 yıldır CHP örgütünün içerisinde tırnaklarımla bir yerlere geldim. Seçim gördüm, mücadeleler verdim, her zaman sahaya CHP kimliğiyle girdim. CHP terbiyesi içerisinde zaman zaman bir yerlere talip oldum. Bazen göreve layık görüldük, bazen de 'beklemen gerekir, bu dönem sana ihtiyaç yok' dediler. Beklememizin gerektiği yerlerde sustuk, örgütümüzün emrine girdik. Bazen görevler verilir bazen verilmez. Bu örgütün takdiridir. Bu çok önemlidir: Cumhuriyet Halk Partisi her şeydir, Cem Kotan hiç bir şeydir. Ben Altı Ok ambleminin altında siyaset yapıyorum. Beni belediye meclis üyesi yapan, şimdi de Konyaaltı Belediye başkan adayı yapan CHP'dir."

Cem Kotan, mahalle temsilcilerinin önemine değinerek, mahallelerde ilçe başkanı ve belediye başkanını mahalle temsilcilerinin temsil ettiğini ifade etti. Kotan, "Biz seçim kazanabiliyorsak, mahalle temsilciliklerinin kurduğu örgüt yapıları sayesindedir. Bu nedenle mahalle temsilciliklerine, örgütüne değer veren. örgütüyle yükselen bir belediye başkan adayınız var karşınızda. Ben sizden birisi olarak bu göreve layık görüldüm. Konyaaltı'nda artık farklı bir hikaye yazılacak. Bu hikayeyi hep birlikte yazacağız" diye konuştu.

Konyaaltı'nı bir inci tanesine benzeten Cem Kotan, belediye seçimini bugüne kadar alınan en yüksek oy oranından daha fazlasıyla kazanmak gerektiğini kaydetti.

Cem Kotan şöyle devam etti:

"Ben değil de başka bir aday adayı arkadaşımız aday gösterilseydi ben de sizler gibi aday ilan edilen arkadaşımızın yanında olacaktım. Görev isterken iyiydi de verilmeyince kötü mü oluyor? Ben çok şanslıyım. Örgütle birlikte yürüyecek bir belediye başkan adayınız var. Sizin gücünüzle, sizin desteğinizle seçileceğiz ve birlikte yöneteceğiz. Örgütün ortak aklıyla yöneteceğiz. Mahalle temsilcilerimizle, ilçe yöneticilerimizle, muhtarlarımızla birlikte yöneteceğiz. Zaman zaman size hizmetlerimizle ilgili hesap vereceğim. Benim hesap vereceğim merci örgütümdür. Zaman zaman mahalleleri, esnafı gezeceğim. Koruma ordusuyla değil, mahalle temsilcilerimizle birlikte gezeceğim. Konyaaltı'nda şu an en büyük eksiklik iletişim problemi. Başka bir problem yok."

 

 

-İLÇE BAŞKANI DEMET GÜNDÜZ: ÇALIŞMALAR YOĞUNLAŞIYOR -

CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz de yerel seçimlerin öneminin altını çizerek, şunları söyledi:
"Bugünden itibaren çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Kapısını çalmadığımız ev kalmayacak. Sıkılmadık el bırakmayacağız. Partililerimizin yanı sıra, kararsız seçmene de ulaşmalı ve onları ikna etmeliyiz. Sonra 'Asla bize oy vermez' dediğimiz, başka partilere oy veren seçmene de gitmeliyiz. Hiç bir seçmen için 'Asla bize oy vermez' demeyeceğiz. Doğru bir dil kullanarak, partimize ve adaylarımıza oy vermelerini sağlayabiliriz. Tüm bunlar için iş sizlere düşüyor ama biz de ilçe örgütü olarak her zaman yanınızda olacağız."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONYAALTI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI