Bugun...



Kotan: Hiç bir zaman koltuğun esiri olmayacağım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, göreve seçildikten sonra her zaman halkın içerisinde, sokakta, pazarda, markette olacağını belirterek, "Hiç bir zaman kendi kabuğuma çekilmeyeceğim, o koltuğun esiri olmayacağım" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 31-01-2024 17:19

Kotan: Hiç bir zaman koltuğun esiri olmayacağım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, göreve seçildikten sonra her zaman halkın içerisinde, sokakta, pazarda, markette olacağını belirterek, "Hiç bir zaman kendi kabuğuma çekilmeyeceğim, o koltuğun esiri olmayacağım" dedi.
Cem Kotan, seçim kampanyası çalışmaları kapsamında Konyaaltı Alevi Bektaşi Kültürü Cemevi Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Tahsin Akpınar ve çok sayıda dernek üyesi tarafından karşılanan Cem Kotan, ziyarette yaptığı konuşmada, belediyeyi tek başına değil, halkla, sivil toplum örgütleriyle, muhtarlarla birlikte yöneteceğini söyledi. Yönetimlerin tek bir kişinin elinde değil, toplumsal olarak yapılması taraftarı olduğunu vurgulayan Cem Kotan şöyle konuştu:
"Ben mücadele alanlarında, adaletli, hakça bir yönetim talep ettim. Bu talebimi, göreve seçildiğimde hayata geçireceğim. Konyaaltı'ndaki hizmetleri daha da ileri götüreceğiz. Şu an sahada gördüğümüz tek eksiklik, iletişim, diyalog eksikliği. Vatandaşımız belediye başkanını her daim sahada görmek istiyor. Ben şu sözü veriyorum: Her zaman yanınızda, aranızda olacağım. Pazarda, markette, sokakta olacağım. Hiç bir zaman kendi kabuğuma çekilmeyeceğim, o koltuğun esiri olmayacağım."



Konyaaltı'na hizmet hayali olduğunun altını çizen Cem Kotan, şöyle devam etti:
"Konyaaltı'nda hizmet çıtası çok yüksek. Muhittin Başkan çıtayı yüksek tutmuş, Semih Esen başkanım bu çıtayı daha da yukarı taşımış. Biz, bu çıtayı biraz daha yükseltmek için çaba harcayacağız ama işimiz kolay değil. Ancak, bunu sizlerle birlikte başaracağımıza inanıyorum. Konyaaltı'nı birlikte yöneteceğiz. Konyaaltı halkıyla dayanışma içinde olacağız.  Halkımızı arkamıza aldığımızda aşamayacağımız hiç bir sorun yok."

-ÇYDD ZİYARETİ
CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan daha sonra, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Antalya Şubesi'ni ziyaret etti.
Cem Kotan, ÇYDD Antalya Şubesi Başkanı Can Eldeniz ve Başkan Yardımcısı Ayşe Neyişçi ile ÇYDD üyelerine, Konyaaltı'nda hayata geçirmeyi planladığı projelerden söz etti.

 



Cem Kotan şunları kaydetti:
"Projelerimiz ağırlıklı olarak çocuklara, gençlere, kadınlara ve engellilere yönelik olacak. Bir engelliler kampüsü kurmayı planlıyoruz. Tüm engelliler; down sendromlular, otistikler, bedensel engelliler bu kampüsten yararlanacak. Eğitim alacaklar, hayata adapte olabilecekler, aileleriyle vakit geçirebilecekler. Burada özel çocuklarımıza kurslar düzenlenecek. Türkiye'ye örnek teşkil edebilecek bir model olacak."
Cem Kotan, Konyaaltı Belediyesi'nin 5 olan kreş sayısını iki katına çıkarmayı hedeflediğini söyzerine ekledi.

-AKKUYU MUHTARINI ZİYARET
CHP Adayı Cem Kotan, Akkuyu Mahallesi Muhtarı Hüseyin Özdemir'i de ziyaret ederek, mahallenin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Muhtar Özdemir, Akkuyu'nun, Konyaaltı'nın nüfus bakımından en küçük mahallelerinden birisi olduğunu, daha çok emeklilerin yaşadığı mahallenin sessiz, sakin ve huzurlu olduğunu belirtti.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONYAALTI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI