Bugun...



Korkuteli Belediyespor yenilgisiz finallerde

Voleybol Erkekler 2. Ligde mücadele eden Korkuteli Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, geçtiğimiz hafta üst lige çıkmak için play off oynamaya hak kazanmıştı. Ankara’da oynan play offlarda üçte üç yapan Korkuteli ekibi bir üst lig olan 1. Lig için final oynamaya hak kazandı.

facebook-paylas
Tarih: 15-03-2021 17:22

Korkuteli Belediyespor yenilgisiz finallerde

Voleybol Erkekler 2. Ligde mücadele eden Korkuteli Belediyespor Erkek Voleybol Takımı,  geçtiğimiz hafta üst lige çıkmak için play off oynamaya hak kazanmıştı. Ankara’da oynan play offlarda üçte üç yapan Korkuteli ekibi bir üst lig olan 1. Lig için final oynamaya hak kazandı.
 
Voleybol Erkekler İkinci Lig 3'üncü Grup'ta yer alan Korkuteli Belediyespor Erkek Voleybol Takımı,12-13-14 Mart’ta Ankara’da Selim Sırrı Tarcan Voleybol Salonunda oynanan play off karşılamalarında üçte üç yaparak bir üst lig olan 1. Lig’e çıkmak için final hakkı elde etti.
İlk gün rakibi TVF Spor Lisesini;( 25-19) (25-23) (24-26) (18-25) (9-15) setlerle 3-2, ikinci gün rakibi Gaziantep Gençlik Spor’u; (25-19) (28-26) (25-17) setlerle son günde rakibi Midyat Belediyespor’u;

(25-15) (25-17) (25-16) setlerle yenerek 21-22-23 Mart’ta Ankara’da oynanacak olan 4’lü finallere katılmaya hak kazandı.
Korkuteli Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, dörtlü finallerde ilk ikiye girmeyi başarırsa Erkekler 1. Ligde mücadele ederek Efeler Ligine bir adım daha yaklaşmış olacak.

 

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Korkuteli Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Serdar Esen; Üç gündür müsabaka oynuyoruz yarı final müsabakalarını yenilgisiz kapatarak yani 3 de 3 galibiyet ile bitirdik final grubuna kalma başarısı gösterdik.  Şimdi işimiz daha zor daha çok emek daha çok çalışmak gerekiyor. Bu nedenle Ankara'da kampa girdik hedefimiz ilk 2'ye kalarak final grubundan da çıkmak. Korkuteli’mize 1. Lig voleybol müsabakalarına getirmek şampiyon olmak. Bizleri her zaman destekleyen Belediye Başkanımız Sayın Ömer İşlek Bey'e çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olan bizleri destekleyen Spor koordinatörümüz Adil Özlü Bey'e de çok teşekkür ediyorum. Bu başarı bir takım başarısı olacak inşallah Allah yolumuzu açık etsin”. İfadelerini kullandı.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KORKUTELİ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI