Bugun...



KONYSİAD’ın konuğu Başkan Böcek oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin konuğu oldu.

facebook-paylas
Tarih: 02-03-2024 17:08

KONYSİAD’ın konuğu Başkan Böcek oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin konuğu oldu.
Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONYSİAD) toplantısının konuğu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Muhittin Böcek oldu. Başkan Böcek, iş insanlarıyla bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını yapan KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan, “KONYSİAD olarak bizim aşkımız her zaman Konyaaltı ve Antalya. Faydası Konyaaltı ve Antalya olan her projenin içinde olmak, katkı sağlamak ve birlikte bir şeyleri başarmak adına gayret içerisindeyiz. Çok yakında yerel seçimler var. Konyaaltı Belediye Başkanlığı için yaklaşık 20 tane aday adayı derneğimizde ağırladık. Adaylıkları kesinleşmiş olan başkan adaylarını da ağırlamaya devam ediyoruz” açıklamalarına yer verdi. Başkan İlhami Kaplan, başkan adaylarına kolaylıklar ve başarılar dileyerek sözü Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve CHP’nin Büyükşehir Adayı Muhittin Böcek’e bıraktı.
SEVDAMIZ ANTALYA
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, siyaset hayatından bahsetti. Başkan Muhittin Böcek, “İkinci defa Büyükşehir’e aday oldum. Nasip olursa da bir destan yazacağız inşallah. 2 dönem üst üste Büyükşehir Belediye Başkanlığı kazanan yok.”dedi.  Başkanlık sürecinden bahseden Başkan Böcek, “Bu süreç içerisinde hiçbir şekilde kimseye siyaset yapmadan sadece düşüncemiz Antalya oldu. Sevdamız Antalya’mız oldu ve 5 yıl süre ile ilgili önce bizi aday edenlere teşekkür ettik, oy verenlere teşekkür ettik. Daha sonra oy veren vermeyen bütün vatandaşlarımızın emrinde olacağız dedik. Ben, sen yok biz varız; biz birlikte yaparız düşüncesi ile yola çıktık. Planlı, kurallı, kimlikli bir kent için geliyoruz dedik ve Antalya’mızı ortak akılla yöneteceğimizi söylemiştik” dedi.
5 YILLIK SÜREÇ
5 yıllık dönemde ülkemizde yaşanan olaylara değinen Başkan Böcek, “5 yıllık süreç içerinde yaptığımız çalışmalara ana hatlarıyla baktığımızda imar yönetmeliği değişimi dahil olmak üzere biliyorsunuz önce krizlerle başladık, dünya krizi derken covid ile başladık. Daha sonra ülkemizde covid ve bu covid sürecinde de 108 gün yoğun bakımlarda sizlerin duaları, Allah’ın takdiri ve sağlık çalışanlarımızla, onların desteği ile oralardan çıktık geldik. Derken Cumhuriyet tarihinin en büyük Manavgat yangınlarını yaşadık.  Sonrasında Kumluca, Finike iki de Demre’nin mahallesi olmak üzere afetler yaşadık. Yine sizler, bizler, iktidar ve muhalefet ile hep birlikte vatandaşımıza yardımcı olmaya çalıştık. Daha sonra Elazığ depremi oldu derken Amasra’da 42 vatandaşımız kömür faciasında hayatını kaybetti. Ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızın çocuklarının eğitimini Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geldiğince desteklemeye çalıştık. Ülkemizin en büyük 11 ilini vuran depremle, 6 Şubat’ta o acıyı yaşadık. 8 bin 8 gönüllümüzle Cam Piramit’te bütün STK’larımızla, toplum örgütlerimizle, iş insanlarımızla hep beraber oradaki vatandaşlarımıza destek olmak için buluştuk” dedi.  Başkan Böcek, “Bu 5 yıllık süre içerisinde öncelikli hedeflerimizi belirledik. Bizden önceki arkadaşlarımıza, iktidarıyla muhalefetiyle görev yapan tüm başkanlara teşekkür ediyorum. Atamızın ‘Hiç şüphesiz ki dünyanın en güzel yeri’ dediği güzel Antalya’mızda kimse siyasete alet edemez burayı. Burası böyle bir güçlü bir yer. Pandemi bile en önce ayağa kalkan, iş insanlarımız ve turizm oldu. Buna benzer çalışmalarla ilgili elinizden geleni de yaptınız” ifadelerine yer verdi.
Yapacakları projelerinin tanıtım videoları ile birlikte, geçtiğimiz 5 yıl boyunca yaptıkları projeleri aktaran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Bir kez daha sabırla beni dinlediğiniz için ayrıca bugün kabul ettiğiniz için KONYSİAD’ın kıymetli başkanına, yönetimine, üyelerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
KONYSİAD yeni üyeleri Yıdıray Veltan (Trio Reklam Ajansı) ve Özgür Şen ( Nanodent Sağlık Hizmetleri) katılım belgelerini Başkan Böcek’in elinden aldılar.
Günün anısına teşekkür plaketini KONYSİAD Yüksek Danışma Kurulu Üyeleri Feyzullah Arslan, Osman Ayık, Mert Berberoğlu, Murat Binbir ve KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan, Başkan Muhittin Böcek’e takdim ettiler.
 Toplantı soru cevap ile devam ederken Başkan Böcek, iş insanlarının merak ettiği konulara yanıt verdi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI