Bugun...



Konyaaltı'nda spor ve sağlıklı yaşam buluşması

Konyaaltı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Spor Şenlikleri kapsamında düzenlediği pilates ve yoga etkinliğinde yüzlerce vatandaşı bir araya getirdi. Etkinlik sonunda katılımcılara çekilişle hediyeler verildi.

facebook-paylas
Tarih: 17-05-2026 19:23

Konyaaltı'nda spor ve sağlıklı yaşam buluşması

Konyaaltı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Spor Şenlikleri kapsamında düzenlediği pilates ve yoga etkinliğinde yüzlerce vatandaşı bir araya getirdi. Etkinlik sonunda katılımcılara çekilişle hediyeler verildi.

Konyaaltı Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği pilates ve yoga etkinliği, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Açık havada düzenlenen etkinlikte vatandaşlar hem spor yaptı hem de keyifli vakit geçirdi. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı etkinlikte, uzman eğitmenler eşliğinde pilates ve yoga egzersizleri gerçekleştirildi. Etkinliğe sponsor olan firma tarafından katılımcılara ayarlı ayakkabı bağcığı hediye edilirken, yapılan çekilişle 10 kişi 5 mat ve 5 bel çantasının sahibi oldu. Etkinlikle birlikte, spor ve sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekilmesi amaçlandı.

HAYATIMIZA EGZERSİZİ DAHİL ETMELİYİZ 

Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) Pilates Eğitmeni Cemre İlk, etkinliğin dönem sonu organizasyonu olduğunu belirterek, “Yaz dönemine geçmeden biten dönemimizin bir yıl sonu etkinliğini yapıyoruz. Hem pilatesi hem de yogayı birleştirip vatandaşlarımıza bir seri yaptırıyoruz. Bu etkinliği her kurs döneminin bitiminde yapmaya çalışıyoruz. Açık hava derslerimiz her zaman tercih ediliyor. Denize yakın olmak ve kalabalık ortam kursiyerlerin enerjisini artıran faktörler arasında yer alıyor. Katılım her zaman yüksek oluyor. Vatandaşlarımızı ücretsiz pilates ve yoga eğitimlerimize mutlaka bekliyoruz. Hayatımıza egzersizi dahil etmemiz gerekiyor” dedi.

Etkinliğe katılan vatandaşlardan Meral Baş ise, “Etkinliği yürüyüş yaptığım sırada fark ettim. Konyaaltı Belediye Başkanımız Cem Kotan’a teşekkür ediyorum. Ben kendi adıma çok eğlendim” ifadelerini kullandı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONYAALTI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI