Bugun...



Konyaaltı liderliğini sürdürmek istiyor

Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, 7 Kasım Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Kastamonu Belediyespor maçından galibiyetle dönmek istiyor.

facebook-paylas
Tarih: 06-11-2021 17:46

Konyaaltı liderliğini sürdürmek istiyor

Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, 7 Kasım Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Kastamonu Belediyespor maçından galibiyetle dönmek istiyor.

Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi 7’nci hafta maçında lider Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, deplasmanda Kastamonu Belediyespor kulübü ile karşılaşacak. Ligde oynadığı 6 maçın 5’ini kazanan Mavi Kelebekler, Yalıkavak karşısında aldığı mağlubiyete rağmen liderliğini sürdürüyor. Ligin güçlü ekiplerinden Kastamonu Belediyespor’u deplasmanda mağlup ederek evinde aldığı mağlubiyeti telafi etmek isteyen Konyaaltı Belediyespor, maça bu moral ve motivasyon ile hazırlanıyor.


ESEN, HEDEFİ OLAN BİR TAKIMIZ
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, son birkaç dakikasına önde girdikleri Yalıkavak maçının kaybedilmesini nazar boncuğu olarak nitelediklerini söyledi. Esen, “Geçen hafta kendi seyircimiz önünde, çok da iyi oynadığımız maçı son dakikalarda rakibe hediye ettik. Hedefi olan takımlar zaman zaman böyle yol kazaları yaşayabilir ama mühim olan sezon sonunda ligi nerede tamamlayacağımız. Kastamonu Belediyespor maçıyla beraber yeni bir galibiyet serisinin başlayacağına inanıyorum. Takımımıza başarılar diliyorum” dedi.


ANTALYA’YA LİDER DÖNMEK İSTİYORUZ
Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Birol Ünsal ise beş haftalık galibiyet serisine bir haftalığına ara verdiklerini, hafta sonu yeni bir seriye başlayacaklarını söyledi. Ünsal, ‘’Geçen hafta kendi evimizde beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Karşılaşmanın son anlarına kadar önde oynadık ama birkaç dakikalık konsantrasyon eksikliği mağlubiyeti getirdi. Sporun içinde bunlar var ama hemen toparlanıp önümüzdeki maça konsantre olabilecek bir kadroya sahibiz. Lider olarak gideceğimiz Kastamonu’dan galibiyet alarak Antalya’ya lider olarak dönmek istiyoruz” diye konuştu.


MAÇ PAZAR 15:00’TE
Kastamonu Belediyespor-Konyaaltı Belediyespor karşılaşması 7 Kasım Pazar günü saat 15:00’te Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanacak. Mücadeleyi Mehmet Küntay Taşkın-İsmail Doğan hakem ikilisi yönetecek. Sporseverler maçı, Konyaaltı Belediyesi youtube ve sosyal medya hesaplarından canlı izleyebilecek.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONYAALTI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI