Bugun...



Kırsal mahallelerde Niyazi Nefi Kara farkı

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara 31 Mart’tan sonra hayata geçireceği “Halkçı Belediyecilik” anlayışını gece gündüz demeden kent halkıyla bir araya gelerek anlatmaya devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 28-02-2024 17:06

Kırsal mahallelerde Niyazi Nefi Kara farkı

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara 31 Mart’tan sonra hayata geçireceği “Halkçı Belediyecilik” anlayışını gece gündüz demeden kent halkıyla bir araya gelerek anlatmaya devam ediyor. Başkan Adayı Nefi Kara, son olarak Manavgat’ın Isparta ve Konya sınırında bulunan Yeşilbağ, Değirmenözü, Çaltepe, Ballıbucak, Altınkaya, Karabük, Gaziler, Kırkkavak, Düzağaç, Burmahan, Çay ve Beşkonak Mahalleleri’ni ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin adeta akın ettiği halk buluşmalarında, Başkan Adayı Nefi Kara’ya eşi Hacer Ceyhan Kara, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, CHP Manavgat Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti. Başkan Adayı Nefi Kara, sevgi seline dönüşen halk buluşmalarına katılamayan yaşlı vatandaşları da eşi Hacer Ceyhan Kara’yla birlikte ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Gencinden yaşlısına tüm vatandaşlarla bire bir ilgilenen Başkan Adayı Nefi Kara, özellikle çocuklardan gelen istekleri göreve gelir gelmez yerine getireceğinin sözünü de verdi. Mahalle sakinleri ise, Başkan Adayı Kara’nın ziyaretlerinden oldukça memnun olduklarını belirterek 31 Mart’ta tam destek vereceklerini belirtti.

KARA; “KALKINMAYI KIRSALDAN BAŞLATACAĞIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı Nefi Kara, kentin kalkınmasının kırsaldan başlayacağını belirterek vatandaşların hayatına dokunan birçok projeyi sırasıyla yerine getireceklerini dile getirdi. Başkan Adayı Nefi Kara, “Kentimizde yaşayan insanların mutluluğu, huzuru ve refahı için yola çıktık. Bu yolda her zaman bir kardeşiniz olarak yanınızda olacağım ve mücadelemizi sizler için vereceğim. Halkçı ve katılımcı belediyecilik anlayışı kentimizde hakim olacak. “Çiftçi Danışma Merkezi” ni hayata geçireceğiz ve sizlere ücretsiz olarak hizmet verecek. Tohum bankası kurarak doğru üretimi teşvik edeceğiz. Toprak analizi yapacağız bu sayede hangi ürünün verimi olacaksa üreticimiz onu yetiştirecek.  Ziraat mühendislerimiz, veterinerlerimiz ve teknikerlerimizle üreticilerimizi destekleyeceğiz. Onlar size her zaman her konuda yardımcı olacak. Çiftçinin mahsulü elinde kalmayacak. Manavgat’ın her bir karış toprağında yetişen ürünleri “Manavgat” Markası adı altında hem yurt içi hem de yurtdışında satışa sunacağız. Bu projelerimiz insanlarımıza aynı zamanda istihdam da sağlayacak. Üreten bir belediyecilik anlayışı olacak. Düğün salonları yapacağız ve bunların sayısını arttıracağız. Gençlerimiz evlenirken beyaz eşya paketi desteği de sunacağız. Su, yol, kaldırım gibi hizmetleri zaten yapacağız. Onları proje olarak anlatmıyoruz çünkü bizim projemiz insana olan yatırımlar olacak. Bu kentin insanları mutlu olacak. Bizim derdimiz sizlerin huzurlu olabilmesini sağlamak. Doktorluk yaparken devamlı gözlemliyordum ve kendimi huzurlu hissetmiyordum. Halkımız tedavi olmak için kıvranır duruma gelmiş. İşte bu yüzden dolayı “Sağlık Evleri” projemizi hayata geçireceğiz. İçerisinde doktoru, hemşiresi ve psikoloğu olan bu merkezlerde sizlerin düzenli olarak tedavisi ve taraması yapılacak. Bu insanlara evde hizmet vereceğiz. Ulaşım konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşlarımız için Antalya’ya gece gündüz demeden götüreceğiz ve tedavisi tamamlandıktan sonra evine geri getireceğiz. “Köy Evleri” projemizde sizlerle her zaman bir arada olabileceğimiz bir yapı inşa edeceğiz. İçerisinde mutfağına varıncaya kadar her şeyi olacak. Bir araya geldiğimiz zaman oralarda sohbetlerimizi edeceğiz ve kentimizle ilgili kararları orada alacağız. Orman yangınlarından sonra Doğalgaz ihtiyaç haline geldi. Halkımızla da görüşerek karar alacağız. Botaş boruyu Manavgat’a getirirse 6 ay içinde doğalgazı getireceğiz. Kalkınmayı kırsaldan başlatacağız. Sizler mutlu olursanız bizler de mutlu olacağız. Ev sahipliğinizden ve sıcak ilgilerinizden dolayı sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Biz Biriz ve Birlikteyiz” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI