Bugun...



Kepez'de uyuşturucu madde ve kaçak sigara ele geçirildi

Antalya ili, Kepez ilçesinde uyuşturucu madde ticareti ve kaçakçılık ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar kapsamında Suriye uyruklu M.E.O , isimli şahsın marketinde uyuşturucu madde ve kaçak sigara sattığı bilgisi alındı.

facebook-paylas
Tarih: 17-01-2022 16:26

Kepez'de uyuşturucu madde ve kaçak sigara ele geçirildi

Antalya ili, Kepez ilçesinde uyuşturucu madde ticareti ve kaçakçılık ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar kapsamında Suriye uyruklu M.E.O , isimli şahsın marketinde uyuşturucu madde ve kaçak sigara sattığı bilgisi alındı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle denildi:
"Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya ili, Kepez ilçesinde uyuşturucu madde ticareti  ve kaçakçılık ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar kapsamında Suriye uyruklu M.E.O , isimli şahsın marketinde uyuşturucu madde ve kaçak sigara sattığı bilgisi alınmıştır.
Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT Timleri, KOM Şube Müdürlüğü ve Kepez Merkez J.Krk.K.lığı ekiplerince, M.E.O. isimli şahsın O. market isimli işyerinde, ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucunda;
66 adet Captagon sentetik uyuşturucu hap, 1126 paket kaçak sigara, 682 kutu reçetesiz tıbbi İlaç, 6.020 adet Sigara tütünü doldurulmuş makaron, 70 bin adet boş makaron, 120 kg. kıyılmış açıkta nargile ve sigara  Tütünü ele geçirilmiştir. ( piyasa değeri yaklaşık 7 milyon TL)
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda şüpheli M.E.O. isimli şahıs gözaltına alınmıştır.
Uyuşturucu ile mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI