Bugun...



Kepez'de eğitime katkı sunulmaya devam ediliyor

Vali Ersin Yazıcı, Kepez’de hayırsever Nevzat İnan tarafından Kepez’de yaptırılacak olan 24 derslikli Nevzat İnan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temel atma törenine katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 07-05-2023 17:26

Kepez'de eğitime katkı sunulmaya devam ediliyor

Vali Ersin Yazıcı, Kepez’de hayırsever Nevzat İnan tarafından Kepez’de yaptırılacak olan 24 derslikli Nevzat İnan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temel atma törenine katıldı.

Düzenlenen temel atma törenine Vali Ersin Yazıcı’nın yanı sıra Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, hayırsever Nevzat İnan ve Mesude İnan ile çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.
Kepez ilçesi Duraliler Mahallesi’nde 9449 m²’lik arsa üzerine yapılacak Nevzat İnan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yaptırarak Millî Eğitim Bakanlığına devredileceğini belirtildi.


Allah Sayılarınızı Arttırsın
Antalya’da eğitimin kalitesini arttırmak adına büyük bir gayret içerisinde olduklarını vurgulayarak sözlerine başlayan Vali Yazıcı; “Nevzat İnan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Temel Atma Töreni’ne hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bu güzel ana tanıklık ettiğimiz için çok mutluyum. Ama tabi ki teşekkürün en büyüğünü hayırseverlerimiz Nevzat bey ve Mesude hanıma yapmak istiyorum. Bu ülkede Nevzat beyden çok daha zengin olan insanlar var ama böyle bir güzelliği onlar yaşayamıyor. Bana göre Nevzat bey ve Mesude hanımın gönlü güzel olduğu için, kalplerinde o güzellikleri oluşturabildikleri için bu güzelliği Kepez’imize ve Antalya’mıza yaşatıyorlar. Bu işi yapmak için tabi ki para lazım ama para her şeyi çözmüyor. Bunu yapmak için ön koşullardan biri gönlü güzel bir insan olmaktır. O yüzden ben Nevzat beye ve Mesude hanıma müteşekkirim. Ben birçok yerde görev yaptım. Hayırseverler noktasında Antalya tahmin ediyorum ki birinci sırada. Her tarafta Nevzat Bey ve Mesude Hanım gibi şehrimize katkı sağlayan birçok hayırseverlerimiz var. Nevzat bey Ormana’dan çıkmış çalışmış, didinmiş, yokluklar içerisinde ekonomik olarak belli bir seviyeye gelmiş. Ama Antalya’yı unutmamış vefakâr bir iş insanımız. Ben buradan Nevzat beyi ve Mesude hanımı yetiştiren anne babalarına hepinizin birer Fatiha okumanızı istiyorum. İyi ki bu güzel insanları yetiştirmişler. Allah rahmet eylesin. Allah sizin gibi hayırseverlerimizin de sayılarınızı arttırsın. İyi ki varsınız iyi ki sizin gibi insanlar var. Devlet millet iş birliğinin en güzel örneklerini sayenizde ortaya koyuyoruz. Kazancınız bol ve bereketli olsun. Okulumuz Antalya’mıza hayırlı olsun.” dedi.


Doğduğum ve Doyduğum Yerlere Borcum Var
Hayırsever Nevzat İnan, Vali Ersin Yazıcı’nın Meslek Lisesi yapılması konusunda kendisini ikna ettiğini belirterek; “Valimiz beni ikna etti iyi ki de etti. Merkezde nüfus yoğunluğun yüksek olduğu Kepez ilçemize var olan arsaya Meslek Lisesi yapmaya karar verdik. Ben üretimde görev alacak kalifiye insanların yetiştirilmesini ülkemizin geleceği için çok önemli buluyorum. Burada önemli olan şehrimiz, ülkemiz ve çocuklarımızdır. Doğduğum ve doyduğum yerlere borcum olduğunu düşünerek hareket ediyorum. Bu doğrultuda da elimden geleni yapıyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından dualar eşliğinde Nevzat İnan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI