Bugun...



Kemerli judocular madalya ile döndü

Ordu’da yapılan Okul Sporları Liseler Arası Gençler Türkiye Judo Şampiyonası’na katılan Kemerli sporcular müsabakalardan 2 madalya ile döndü.

facebook-paylas
Tarih: 15-01-2024 17:43

Kemerli judocular madalya ile döndü

Ordu’da yapılan Okul Sporları Liseler Arası Gençler Türkiye Judo Şampiyonası’na katılan Kemerli sporcular müsabakalardan 2 madalya ile döndü.

Kemer Belediyesi’nin ulaşım desteği sağladığı genç judocular, 13-14 Ocak tarihleri arasında Ordu’da yapılan şampiyonada kıyasıya mücadele etti.

Antrenörler Zehra Aslan ve Kadir Altınok’un yetiştirdiği Ünal Aysal Anadolu Lisesi öğrencisi Abdulkadir Afşin ve Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Musa Çakır Türkiye üçüncüsü oldu.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Şampiyonada madalya kazanan sporcularımızı gönülden tebrik ederim. Kemer Belediyesi olarak sporcularımıza ulaşım desteği sağlamakla kalmıyor, onların gelişimleri ve başarıları için elimizden gelen desteği vermeye devam ediyoruz. Çocuklarımızın başarısıyla göğsüm kabarıyor. Başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Kemer Belediyesi Basın Servisi







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI