Bugun...



Kemer'de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kemer’de tören düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 30-08-2021 14:01

Kemer'de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kemer’de tören düzenlendi.
Kemer Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, Kemer Belediyesi meclis üyeleri Ferhan Fidan, Ramazan Kal, Semih Özdemir, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Tören, Kaymakam Gemici ve Belediye Başkanı Topaloğlu’nun Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirlerin okunmasıyla sona eren tören sonrası açıklama yapan Başkan Topaloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramının önemine dikkat çekti.
Topaloğlu, Türkiye’de şu anda rahat yaşamanın bedelini zamanında Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşları ve ataların ödediğine vurgu yaparak, “Geçmişten ders alarak geleceğe bakmamız lazım. Yaşamanın bir bedeli olduğunu ve bu bedeli atalarımızın ödediğini unutmamamız lazım. Ne mutlu Türk’üm diyene!” diye konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI