Bugun...



Kemer Belediyesi "Yeşil"i koruyor

Kemer Belediye ekipleri, Kındıl Sahil Projesi kapsamında sökülen ağaçları, deplase ederek tekrar eski yerlerine dikiyor.

facebook-paylas
Tarih: 01-04-2021 18:04

Kemer Belediyesi

Kemer Belediye ekipleri, Kındıl Sahil Projesi kapsamında sökülen ağaçları, deplase ederek tekrar eski yerlerine dikiyor.
Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kemer’e ayrı bir nefes olacak Kındıl Sahil Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda sökülen ağaçları deplase ederek, eski yerlerine dikimlerini gerçekleştiriyor.
Daha yeşil ve bir Kemer çalışmalarına aralıksız devam eden belediye ekipleri, park, yeşil alan ve orta refüjlerde de bakım işlemleri yapıyor.
Parklarda çim biçme ve bakım ilerine de devam eden belediye ekipleri, turizm sezonu öncesi havuzların bakımlarını da yapmaya başladı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer’deki projelerimiz hızla devam ediyor. Tüm çalışmalarımızı turizm sezonuna yetiştirmeyi planlıyoruz. Kemer’in en önemli projelerinden olan Kındıl Sahil Projesi kapsamında ağaçların sökümünü yapmıştık. Bu ağaçların deplase işlerini tamamladık ve eski yerlerine dikimini yapıyoruz. Yeşili korumak bizim asli görevlerimiz arasında. Belediye ekiplerimiz, yeşil alanlarda da çalışmalarına rutin olarak devam ediyor. Kemer halkı bizi izlemeye devam etsin.” diye konuştu.

Kemer Belediyesi Basın Servisi







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI