Bugun...



Kemer Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı yapıldı

Kemer Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 06-11-2023 15:40

Kemer Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı yapıldı

Kemer Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantı öncesinde meclise Kemer gündemi ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi’nde yapımı devam eden Akdeniz Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin 2 bin 100 metreküplük beton döküm işine başlandığını belirterek, çalışmaların son hızla devam ettiğini söyledi.

Beton döküm işinin gece yarısına kadar tamamlanacağını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Fakültenin yan tarafında da yurt binası yapımı devam ediyor. Yalıtımı yapıldı ve demirleri döşeniyor. Sayın Antalya Valimiz ve Sayın Akdeniz Üniversitesi Rektörü ile görüşerek bir temel atma töreni yapacağız. Kemerimize hayırlı olsun.” dedi.

Antalya Turizm Fuarı

Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) olarak Antalya Turizm Fuarı’na katıldıklarını hatırlatarak, Kemer standına ilginin çok büyük olduğunu ve çok sayıda acente yetkilisiyle görüşmelerin yapıldığını aktardı.

Londra Turizm Fuarı

6-8 Kasım tarihleri arasında İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılan turizm fuarına katılım sağlayacaklarına da değinen Başkan Topaloğlu, “Fuara katılmak üzere yarın yola çıkıyoruz. 6 Kasım’da İngiltere’nin önemli tur operatörlerinden Jet2 ile görüşmemiz olacak. Jet2 ile yaptığımız anlaşmayı daha da genişleteceğiz. Önemli tur operatörlerinden olan TUI ile de bir görüşme yapacağız. Kemer’e gelen İngiliz misafir sayısını artırmayı hedefliyoruz.” dedi.  

Mecliste Beycik Mahallesi 190 ada 5 ve 6 parsellere ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği oy birliği ile İmar Komisyonu’na sevk edildi.

Meclise sunulan bir önergede, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda ücretsiz üniversite eğitim kursu alan öğrencilerin okuldan alınarak kurs merkezine, kurs merkezinden de evlerine ücretsiz şekilde taşınması konusu oy birliği ile kabul edildi.

Bir diğer önergede ise Kemer Deniz Caddesi’nde daha önce trafiğin tek yöne düşürülmesi nedeniyle oluşan trafik sıkışıklığı şikayetleri üzerine caddenin yeniden çift yönlü olması ve cadde üzerindeki bisiklet yolunun kaldırılarak yolun genişletilmesi konusu oy çokluğu ile kabul edildi.

Bir sonraki meclis toplantısı 5 Aralık Salı günü saat 14.00 olarak belirlendi.


Kemer Belediyesi Basın Servisi







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI