Bugun...



Karahan: Depremin Yaralarını Sarmak İçin Milletçe Seferber Olalım

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Karahan Kahramanmaraş’ta sabaha karşı meydana gelen ve 10 ilde hasara neden olan deprem nedeniyle bir açıklama yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 06-02-2023 19:04

Karahan: Depremin Yaralarını Sarmak İçin Milletçe Seferber Olalım

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Karahan yaptığı açıklamada; “Kahramanmaraş’ta sabaha karşı meydana gelen ve 10 ilde hasara neden olan depremde canlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Devletimiz depremin yaralarını sarmaya muktedir ve teyakkuz halindedir. Depremzedelerin yaralarını sarmak ve afetin üstesinden bir an evvel gelebilmek için milletçe seferber olmalıyız” dedi.

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Karahan yaptığı açıklamada; “Kahramanmaraş’ta sabaha karşı meydana gelen ve 10 ilde hasara neden olan depremde canlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.

Devletimiz depremin yaralarını sarmaya muktedir ve teyakkuz halindedir. Depremzedelerin yaralarını sarmak ve afetin üstesinden bir an evvel gelebilmek için milletçe seferber olmalıyız” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI