Bugun...



Kanaat Önderlerinden Köylülere Destek

Finike’nin Ermez Köyü’nün yakınlarında açılacak olan mermer ocağına köylüler tepki gösterdi. Antalya Kanaat Önderleri Platformu Kurucu Başkanı İbrahim Bodur ve Kanaat Önderleri üyeleri köylülere destek oldu

facebook-paylas
Tarih: 16-06-2023 21:59

Kanaat Önderlerinden Köylülere Destek

Finike’nin Ermez Köyü’nün yakınlarında açılacak olan mermer ocağına köylüler tepki gösterdi. Antalya Kanaat Önderleri Platformu Kurucu Başkanı İbrahim Bodur ve Kanaat Önderleri üyeleri köylülere destek oldu.
Finike’nin Ermez Köyü’nün yakınlarında açılacak olan mermer ocağına köylüler tepki gösterdi. Antalya Kanaat Önderleri Platformu Kurucu Başkanı İbrahim Bodur ve Kanaat Önderleri üyeleri köylülere destek oldu. Köylülerle bir araya gelen Başkan Bodur, “Finike Ermez Köyü’nde balcılık zeytin ve zeytinyağı nar üretimi Türkiye’de nam salmıştır. Balı tescilli ve her yıl kalite ödülü alır. Fakat tam üstünde 300 metre mesafeye mermer ocağı açacaklar. Çevreciler, köylüler burada seslerini duyurmaya çalışıyor. Biz Kanaat Önderleri Platformu olarak onlara destek vermek için elimizden geleni yapacağız. Finike ve Kumluca Kanaat Önderleri grubumuz bizi aradı ve destek istedi. Çevre ve Şehircilik komisyonundan İbrahim Öztürk, Galip İlya basından Hasan Eryiğit Finike temsilcimiz Ali Rıza Başaran ve yönetimden arkadaşlarla buradayız. Antalya’nın her karışı bizim için çok değerli. Bu mermer ocaklarını açtırmamak için elimizden geleni yapacağız” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER FİNİKE Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI