Bugun...



Kaleiçililer'den muhteşem Kış Konseri

Kaleiçinde Doğanlar, Kaleiçini Sevenler Sanat Topluluğu'nun Kış Konseri izleyenlere AKM Aspendos Salonu'nu dolduran izleyicilere keyifli ve eğlenceli anlar yaşattı.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-02-2024 17:06:59 Tarih: 29-02-2024 15:24

Kaleiçililer'den muhteşem Kış Konseri

Suat Turgut şefliği, Emin Altıner'in sunumuyla Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda düzenlenen Kaleiçinde Doğanlar, Kaleiçini Sevenler Sanat Topluluğu'nun Kış Konseri'nde birbirinden güzel şarkı ve türkülerle keyifli bir akşam yaşatıldı.
Şef Suat Turgut ve Kaleiçi'nin değerli müzisyeni Yusuf Ateşok ile birlikte bir çok Kaleiçili tarafından yakın bir zamanda kurulan ve kısa zamanda büyük ilerleme kaydeden müzisyenler, solistler ve koro seslendikdikleri şarkı ve düetlerle izleyicilerin gönüllerini fethetti.

Konserde solistlerin muhteşem performanslarına eşlik eden dans gösterisi ile türkülere eşlik eden halk oyunları gösterisi görülmeye değerdi.
Verilen ara sonrası sunucu Emin Altıner'in hazırlayıp kendi sesi ile sunduğu, Antalya nostaljisi gezintisi, Antalya'nın nam salmış isim ve yerlerin tanıtıldığı slayt gösterisi tüm izleyenlere duygulu anlar yaşatırken, geçmişe güzel bir yolculuk yaşattı.
Atila Şebekli ve Faruk Palalar'ın koordinatörlüğünde düzenlenen, dillerden düşmeyen şarkı ve türkülerin seslendirdiği geceye güftesi Koro Sorumlusu Handan Turgut'a, bestesi ise Şef ve eşi Suat Turgut ait olan Zamanın İçindekiler isimli şarkı damgasını vurdu. Şef Turgut'un istek üzerine seslendirdiği şarkı izleyicilere sürpriz oldu.
Şef Suat Turgut gecenin sonunda Antalya'nın değerli saz sanatçılarından Orhan Uğurluel'e teşekkür çiçeği sunarken "Sevgili Orhan hocamın, çok emekleri var üzerimde 80'li yıllardan… Sizlerden çok şey öğrendik, emeklerinize sağlık, iyi ki varsınız hocam" dedi. Orhan Uğurluel de "Bütün emeği geçen müzisyen kardeşlerime çok teşekkür ediyorum, elinize kolunuza sağlık…" diyerek teşekkür etti.
Gecenin sonunda "Bir Başkadır Benim Memleketim" izleyicilerle birlikte söylendi.
Nevriye UĞURLUEL/ajansbir.com

 

 

 

 

 

 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR/SANAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI