Bugun...



Joducular, ilk madalya sevinci sonrası Kaymakam Kolsuz'u ziyaret etti

2021 Yıldızlar Türkiye Şampiyonası İl seçmelerinde, Judo branşında ilk madalyalarını kazanan Kumluca Demirspor öğrencileri ve antrenörleri, İlçe Kaymakamı Uğur Kolsuz’u makamında ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 17-08-2021 15:32

Joducular, ilk madalya sevinci sonrası Kaymakam Kolsuz'u ziyaret etti

2021 Yıldızlar Türkiye Şampiyonası İl seçmelerinde, Judo branşında ilk madalyalarını kazanan Kumluca Demirspor öğrencileri ve antrenörleri, İlçe Kaymakamı Uğur Kolsuz’u makamında ziyaret etti.

Bayanlar 63 kilogramda, Antalya Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Yağmur Aydın, erkekler 73 Kilogramda İl Üçüncüsü olan Talha Çevik, antrenör Ferdi Büyükkuşcular ve Kumluca Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Erol Koca, Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz’u makamında ziyaret etti.

Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz, gençlerin başarılarından dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek; “Gençlerimizin çeşitli spor dallarıyla uğraşmalarından çok memnuniyet duyuyoruz. Ailelerin, çocuklarını hangi spor dalı olursa olsun, mutlaka bir spor dalına yazdırmalarını tavsiye ediyorum. İşte size imkân. Kumluca İlçe Spor Müdürlüğü tesislerimiz, her gün açık. Yüzme kursları var. Judo, teakwando, güreş, voleybol, futbol, hentbol gibi değişik spor dallarında eğitim ve kurs alma imkânları var. Biz Kumluca Kaymakamlığı olarak, forma ve ayakkabı gibi destekler vermeye hazırız. Yeter ki gençlerimiz spor gibi sosyal faaliyetlerde bulunsun. Zararlı alışkanlıklarla uğraşmasın” dedi.

 

 

Kaymakam Kolsuz; “Bakın, gençlerimiz müsabakalardan madalyalarla döndüler. Gurur ve mutluluk verici bir sonuçla ziyaretimize geldiler. Onları tebrik ediyorum. Tüm gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.         

Kumluca Demirspor Öğrencilerinin elde ettiği başarıları anlatan Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca; “ Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası, 13-15 Ağustos 2021 tarihleri arasında Aksaray'da yapılacak. Kumluca Demirspor olarak Antalya’yı temsilen iki sporcumuz, Türkiye şampiyonasında da ilçemizi temsil edip, madalya almak için mücadele edecekler.
Judo antrenmanları, hafta içi her gün antrenör Ferdi Büyükkuşçular nezaretinde çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca yapmış olduğu  açıklamada; "Bu başarıda bize destek veren İl Spor  Müdürümüz Sayın Yavuz Gürhan'a ,  Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu'na ve Judo Federasyonu Başkanı Sayın Sezer Huysuz'a sonsuz teşekkür ediyoruz.
Kumluca Demirspor Judo olarak amacımız, Judo Türk Milli Takımına layık, vatanına, milletine bağlı, uluslararası alanda başarılı sporcular yetiştirmek” dedi.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA







Etiketler : Joducular

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI