Bugun...



Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şb.Md.lüğü, Manavgat ve Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Antalya İli Manavgat ve Döşemealtı İlçelerinde (2) şüpheli şahsın il dışından ruhsatsız tabanca getireceği, (1) şüpheli şahsın uyuşturucu madde imal ederek sattığının tespit edilmesi üzerine şüpheli şahısların ikamet ettiği adreslerde ve araç içerisinde arama yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 11-11-2023 20:01

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Antalya ve Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şb.Md.lüğü, Manavgat ve Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Antalya İli Manavgat ve Döşemealtı İlçelerinde (2) şüpheli şahsın il dışından ruhsatsız tabanca getireceği, (1) şüpheli şahsın uyuşturucu madde imal ederek sattığının tespit edilmesi üzerine şüpheli şahısların ikamet ettiği adreslerde ve araç içerisinde yapılan aramada;
1 Adet Ruhsatsız Tabanca
1 Adet Şarjör
10 Adet Fişek
(650 Gram) Skunk Uyuşturucu Maddesi
(2 Adet) Hassas Terazi
(3 Gram) Metamfetamin
(1 Adet) Cep Telefonu
1200 Euro, 70 Dolar, 11.650 TL
ele geçirilmiştir.
Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır. (2) şüpheli şahıs hakkında adli işlemlere başlanılmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara  vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI