Bugun...



Jandarma'dan bilinçli sürücülere plaket

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce BU YOLDA HEP BİRLİKTEYİZ ve TRAFİKTE HERYIL DAHA İYİYE projeleri kapsamında Antalya ili genelinde Kurallara uyan, duyarlı, bilinçli sürücülere İl Jandarma Komutanlığında plaket töreni düzenlendi.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-01-2021 19:50:44 Tarih: 21-01-2021 18:29

Jandarma'dan bilinçli sürücülere plaket

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce BU YOLDA HEP BİRLİKTEYİZ ve TRAFİKTE HERYIL DAHA İYİYE projeleri kapsamında Antalya ili genelinde Kurallara uyan, duyarlı, bilinçli sürücülere İl Jandarma Komutanlığında plaket töreni düzenlendi. Antalya Valisi Sayın Ersin YAZICI ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa BAŞOĞLU'nun katılımıyla gerçekleştirilen törende çeşitli meslek gruplarından son 5 yılda trafik kazasına karışmamış, hakkında trafik idari para cezası düzenlenmemiş Nilgün ZOR, İzzet ACAR, Özkan YAVUZ, Ali ÖNER, Muhammet DALDAL, Osman AKIN isimli sürücülere Antalya Valisi Ersin YAZICI tarafından plaketleri verildi.
Yapılan törende son yıllarda Antalya ili genelinde J. Trafik Timlerince yapılan etkin denetimler, eğitimler ve trafikte bilinçli sürücülerin sayesinde kaza sayılarında ciddi düşüş olduğu belirtildi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI