Bugun...



İYİ Parti Antalya milletvekili aday adayı Turgut Bucak'tan ilçe teşkilatlarına ziyaret

İlk olarak Kepez, Muratpaşa, Aksu İlçe teşkilatlarını ziyaret eden milletvekili aday adayı Turgut Bucak ziyaretlerde partililerin büyük ilgisiyle karışlanıyor..

facebook-paylas
Tarih: 29-03-2023 19:19

İYİ Parti Antalya milletvekili aday adayı Turgut Bucak'tan ilçe teşkilatlarına ziyaret

İlk olarak Kepez, Muratpaşa, Aksu İlçe teşkilatlarını ziyaret eden milletvekili aday adayı Turgut Bucak ziyaretlerde partililerin büyük ilgisiyle karışlanıyor..
İlk olarak İyi Parti Kepez İlçe Teşkilatını ziyaret eden milletvekili aday adayı Bucak, Kepez ilçe başkanı Emrah yıldırmalar ve yönetim kurulu tarafından sıcak karşılandı. Ziyarette seçim süreci ve seçim çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alıverişinde buldular. Ziyarette partililerin yoğunluğu ve Bucak’a ilgisi gözlerden kaçmadı.


MURATPAŞA TEŞKİLATINA ZİYARET
Vekil aday adayı Bucak Kepez ilçe teşkilatı ziyareti sonrası Muratpaşa İyi Parti İlçe teşkilatına ziyaret ederek, ilçe başkanı Erdal Özçivi ve yönetim kurulundan seçim sureciyle ilgili karşılıklı görüş alıverişinde bulundular. İlçe Başkanı Özcivi, ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Turgut Bucak’ın çıktığı yolda başarılar diliyorum. Esnafın içinden gelen, Antalya’yı çok iyi bilen Turgut başkanımızı partimizden aday adayı olması bizim için kazançtır. dedi.
Bucak’ta ziyarette yaptığı açıklama, “ilçe başkanımız Sayın Erdal beye ve yönetiminin sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Esnafın sorunlarını çok iyi bilen birsiyim.  Çünkü aynı sorunları bende yaşıyorum. Ve içinizden birisiyim. Bu nedenle aday gösterilirsem TBMM’de başta esnafımızın sorunlarını çözmek çalışacağımızdan emin olmanızı istiyorum. İyi Parti kurulmadan önce de sonrasında da Sayın Genel Başkanımıza hep destek olduk. Bu desteğimiz hala ilk günkü gibi devam etmemektedir. Genel başkanımız Sayın Akşener liderliğinde Türkiye’yi düzlüğe çıkartacağız" dedi.

 


AKSU İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET..
Antalya İyi Parti İlçe teşkilatları ziyaretleri kapsamında Aksu İlçe teşkilatına da ziyaret gerçekleştiren milletvekili aday adayı Turgut Bucak, ilçe Başkanı Recep Bal ve yönetimi tarafından ilgiye karşılandı. İlçe başkanı Bal,  ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada,  “Turgut başkanımızı zaten bizim bildiğimiz, abimiz. Şimdi de partimizden milletvekili aday adayımız olarak bizleri ziyaret etti. Milletvekili aday adaylığı yolunda Turgut başkanımıza başarılar diliyorum. Ziyaretleri beni ve yöntemimizi memnun etmiştir.  “Antalya’da beklenenin üzerinde milletvekili çıkartacağız. Turgut başkanımızın da aday gösterilip seçilen milletvekili arasında olmasını arzu ederiz. Antalya’yı en iyi şekilde temsil edeceğine  inancımız tamdır" dedi.


GÖREVE HAZIRIM
Turgut Bucak, aday gösterili gösterilmeyiz o genel merkezimiz ve teşkilatlarımızın vereceği karardır. Her hâlükârda teşkilatlarımızım emrin olacağım. Ancak aday gösterildiğim takdirde Antalya için gecemi gündüzümüze katarak çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Ben bu toprakların ekmeğini yedim suyunu içtim. Ben Antalya’nın çocuğuyum dolasıyla Aksu benim köyüm gibidir.dedi

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI