Bugun...



İstikrarlı ve Daha Güçlü ANTGİAD

Antgiad 24.dönem başkanlık seçimleri kapsamında ‘’Daha Güçlü Antgiad’’ mottosuyla Başkan Adayı Ercan YAVAŞ ve Yönetim Kurulu, birbirinden iddialı projelerini tanıttı.

facebook-paylas
Tarih: 08-12-2023 18:21

İstikrarlı ve Daha Güçlü ANTGİAD

Antgiad 24.dönem başkanlık seçimleri kapsamında ‘’Daha Güçlü Antgiad’’ mottosuyla Başkan Adayı Ercan YAVAŞ ve Yönetim Kurulu, birbirinden iddialı projelerini tanıttı.
Deneyimli ve nitelikli bir yönetim kuruluyla Türkiye ve Antalyadaki eğilimleri, oluşan fırsatları, dikkatle analiz ederek net bir yol haritası ortaya koyan Yavaş,. ANTGİAD Yeni döneminin ayırt edici vasıflarından olan dijitalleşmeye özel bir önem verildiği belirterek,Dijital ANTGİAD’ın zamanının geldiğini söyledi.

 


Yeni oluşturulacak sistemi, Yenı̇ Yönetı̇m Modelı̇, İstı̇krarlı ve Güçlü Antgiad, Antgiad İnovasyon, İnsan ve Toplum, Üye Çalışma Grupları gibi 5 temel başlık içerisinde oluşturarak her üyenin aktif hale geleceği bir Antgiad sürecini başlatılacağını belirtti.
Her üye kendini ANTGİAD çarkının bir dişlisi olarak görmesi için yönetim kurulumuzun farklı çalışma grupları oluşturacağı belirtilirken, her üyenin daha aktif hale geleceği bir sistem hedefinden bahsedildi.
Turizmde, Sağlıkta, Eğitimde, Teknolojide, Tarımda, Ticarette, Hizmette İnovasyon hedefine özellikle  vurgu yapılırken, Üyeler arası ticaretin artırılması ve şirketlerin inovasyon bilincinin geliştirilmesi, inovasyon yetkinliklerinin kazanılması ve Antalyadaki kurumların  İnovasyon bakış açısının desteklenmesi amacıyla  her yıl gelenekselleşecek şekilde Antalya’nın ticari kurumları içerisinde yenilik, değişim, gelişim ve ticari değerlerini arttırmak amacıyla ’’Antgiad Antalya İnovasyon  Ödülleri’’ düzenlenerek ve Antalya’nın inovasyon enleri belirneceği açıklandı.
Her üyenin uğrak yeri olarak göreceği, iş görüşmelerini rahatlıkla yapabileceği, modern bir Antgiad Ofisi ile köklü dernek yapısını daha kurumsal bir zemine oturtulma hedefi ortaya konuldu.
Başkan Adayı Ercan Yavaş ve Yönetim Kurulunun en önemli projelerinden bir tanesi de Antalya İş dünyasını bir araya getirmek ve birliktelikler sağlamak amacıyla alanında bir ilk olacak ‘’Antgiad Business Festival’’i gerçekleştirmektir. Üyeler arasında ticari bir Pazar oluşturulması hedefi doğrultusunda hazırlanan bu proje, bütün üyelerin ve katılacak yeni üyelerin keyifli zaman geçirirken, ticari olarakta amaçlarına ulaşmayı hedeflemek amacıyla hazırlandığı belirtildi.
Yeni ANTGİAD yönetim sisteminde güçlü Başkan  ve güçlü Yönetim Kurulu yapısıyla mevzuatın daha açık ve öngörülebilir olduğu, karar mekanizmasının daha hızlı bir şekilde çalıştığı, iş ve yatırım ortamının daha da iyileştirildiği, fikri mülkiyet haklarının daha da güçlendirildiği, üyelerimizin ticari faaliyetlerinin  önünü açacak fiziki ve sosyal altyapı yatırımlarının sürdürüldüğü güçlü bir yönetim yapısını  tesis etme sözü verildi.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI