Bugun...



İSTEK'li Gençler Çiçek Açıyor Festivali

Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 103. yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile dolayısı ile İSTEK Okulları ve IWAB International Women Are Blossoming – Kadınlar Çiçek Açıyor Hareketi iş birliği ile IWAB 8. Uluslararası Antalya Turizm Festivali kapsamında “İSTEK’li Gençler Çiçek Açıyor” temasıyla İSTEK Antalya Lara Okullarında gerçekleşti.

facebook-paylas
Tarih: 20-05-2023 23:27

İSTEK'li Gençler Çiçek Açıyor Festivali

Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 103. yıl dönümü ve 19 Mayıs  Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile dolayısı ile İSTEK Okulları ve IWAB  International Women Are Blossoming – Kadınlar Çiçek Açıyor Hareketi iş birliği ile IWAB 8.  Uluslararası Antalya Turizm Festivali kapsamında “İSTEK’li Gençler Çiçek Açıyor”  temasıyla İSTEK Antalya Lara Okullarında gerçekleşti.
Öğrencilerin etkinliklere katıldığı festivalde gün boyunca eğlenceli yaşandı. Festivalde, Dinçer  Sarıkaya ve Selçuk Meral’in katıldığı turizm paneli, öğrencilerin yönettiği sanat müzayedesi ilgiyle  izlendi. Okul radyosu İSTEK Radyo etkinlik boyunca katılımcılara eşlik etti. Festival, öğrencilerin  kendi hazırladıkları defile gösterisinin yer aldığı etkinlik ve öğrencilerin akrobasi gösterisi ile süren  etkinlik, okul orkestrasının şarkılarıyla devam etti. Festivalde katılımcılar Nurten Ünsev konseriyle müzik dolu bir gün ve bahar coşkusunu birlikte yaşadı.
Festivalden elde edilen gelir ile afet bölgesindeki çocuklar ve gençler için eğitim konteyneri  oluşturulacak ve bölgeye gönderilecek.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI