Bugun...



İrfan Yılmaz Kepez’i yalnız bırakmıyor

İYİ Parti Kepez İlçe Belediye Başkan Adayı İrfan Yılmaz esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 25-01-2024 16:32

İrfan Yılmaz Kepez’i yalnız bırakmıyor

İYİ Parti Kepez İlçe Belediye Başkan Adayı İrfan Yılmaz esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
Antalya’nın en geniş ve kapsamlı İlçesi olan Kepez bölgesinde İYİ Parti’den Genel Başkan Meral Akşener tarafından Kepez Belediyesi Başkan Adayı seçilen İnşaat Mühendisi İrfan Yılmaz Kepez’de esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
Başkan Adayı İrfan Yılmaz Kepez’de bulunan semt pazarında vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile buluştu. İrfan Yılmaz’ı semt pazarı esnafı ve bölgede bulunan Kepezli vatandaşlar samimi bir şekilde karşıladı.
İnşaat Mühendisi ve İYİ Parti’den Kepez Belediyesi Başkan Adayı İrfan Yılmaz semt pazarında vatandaşlara ve esnafa seslenerek; “Hep birlikte yürüyoruz. Bu yürüyüşün sonu Kepez’de değişim olacaktır” dedi.
Yılmaz açıklamasının devamında ise; “Ekip arkadaşlarımızla birlikte bugün kanal mahallesi Semt pazarını ziyaret ettik, pazar esnafımızın yanında olduk. Sorunlarını dinledik dertlerine ortak olduk. İlgi ve alaka muhteşemdi. El ele kol kola Kepez’de bu değişimi sağlayacak güce sahip olduğumuzu bugün bir kez daha bize gösteren değerli Kanal Mahallesi sakinlerimize ve pazar esnafımıza teşekkürlerimizi sunarım” diye konuştu.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI