Bugun...



İnterpol Tarafından Kırmızı Bültenle Aranan Şahıs Alanya’da Yakalandı

Uluslararası Uyuşturucu Ticareti Yapan İnterpol Tarafından Kırmızı Bültenle Aranan Şahıs Alanya’da Yakalandı

facebook-paylas
Tarih: 22-12-2023 17:46

İnterpol Tarafından Kırmızı Bültenle Aranan Şahıs Alanya’da Yakalandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, Emniyet Müdürlüğü birimlerimizce yapılan çalışmalar neticesinde;

“Uyuşturucu Ticareti” ve “Suç Örgütüne Üye Olma” suçlarından kırmızı bülten ile Polonya tarafından hakkında arama kararı çıkartıldığı tespit edilen Thomas Josef KONRAD isimli şahıs yapılan çalışmalar sonucunda ilimiz Alanya ilçesinde kıskıvrak yakalanmıştır.

Şahıs hakkında yapılan çalışmada bahse konu şahsın Polonya’da faaliyet gösteren lideri olduğu suç örgütünü Türkiye’den yönetmeye devam ettiği, suç örgütünün Fas’dan İtalya ve İspanya’ya yüklü miktarlarda getirdikleri uyuşturucu maddeleri bu ülkelerden daha düşük miktarlarda diğer Avrupa ülkelerine sevk ettikleri, yürütülen uluslararası soruşturmalar kapsamında İspanya ve İtalya’da yüksek miktarlarda yakalamalar gerçekleştirildiği tespit edilmiştir.

Şahsın ikametinde, aracında ve üstünde yapılan aramalarda suça konu olduğu değerlendirilen para ve materyaller ele geçirilmiştir.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı tüm birimlerimizce ilimiz genelinde halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürecek ulusal ve uluslararası yasadışı tüm örgütlü yapılanmalarla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI