Bugun...



İletişim sektörüne inovatif platform: Nettunett

Dijital iletişim platformu Nettunett, inovatif hizmet anlayışı ile faaliyete geçti. Mentorları, eğitmenleri, dijital PR ve sosyal medya uzmanları ile dijital iletişime farklı bir bakış açısı sunan Nettunett, tek bir bültenden kampanya yönetimine kadar hizmet veriyor.

facebook-paylas
Tarih: 15-04-2021 15:11

İletişim sektörüne inovatif platform: Nettunett

Dijital iletişim platformu Nettunett, inovatif hizmet anlayışı ile faaliyete geçti. Mentorları, eğitmenleri, dijital PR ve sosyal medya uzmanları ile dijital iletişime farklı bir bakış açısı sunan Nettunett, tek bir bültenden kampanya yönetimine kadar hizmet veriyor.
Dijital iletişim sektörüne, yeni ve inovatif bir platform katıldı. Nettunet; “dijital dönüşümün en önemli unsurlarından birinin iletişim olduğu” vurgusu ile faaliyete geçti. İletişim ve medya sektörünün deneyimli isimleri Banu Birkan ve Nilgün Karataş’ın liderliğinde faaliyete geçen Nettunett, “gerçek ihtiyaçlara doğru ekiplerle çözüm” vadediyor.  Nettunett, dijital varlıklarını büyütmek isteyen markalar kadar internet dünyasına ilk kez adım atacak işletmelere de hizmet sunuyor.


MENTOR, EĞİTMEN VE EKİP DESTEĞİ
Nettunett’in kurucularından Banu Birkan, 30 yıllık iletişim deneyimini taşıdığı Nettunett’i şöyle anlattı: “Artık dijital dünyada yer almak bir tercih değil, zorunluluk. Markasını dijitalleştirmek, dijital varlıklarını büyütmek isteyen işletmeler için iletişim en önemli unsurlardan biri. İşte Nettunett bu ihtiyaca yanıt vermek için kuruldu. Gelenekselden gelen gücümüzü ve deneyimimizi dijitale taşıyarak KOBİ’lerden start-up’lara, girişimcilerden yatırımcılara geniş bir kitlenin iletişim çözüm ortağı olmak üzere faaliyete geçtik. Nettunett, mentorları, eğitmenleri, içerik editörleri, dijital PR ve sosyal medya uzmanları ile dijital iletişime farklı bir boyut kazandıracak. Nettunett aynı zamanda güçlü bir network de olacak.”


BİR BÜLTENDEN KAMPANYALARA
Kurucu ortak Nilgün Karataş ise Nettunett’in dijital iletişim platformu olarak en önemli farkının iş yapış şekli olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Nettunett, müşterilerine tüm hizmetleri tek bir kanaldan sunan ve aynı zamanda iletişim sektöründeki insan kaynaklarını buluşturan bir platform. İçerikten dijital uygulamalara kadar bu alanda hizmet veren uzman ve deneyimli isimler ile yenilikçi ve girişimci fikirleri olan gençleri Nettunett İletişim Platformu’nda bir araya getirerek, güçlü ekipler oluşturuyoruz. Böylece dijital iletişim hizmeti almak isteyenlerin gerçek ihtiyaçlarını belirleyip, en doğru çözümü geliştirebiliyoruz. Bu bazen tek bir bülten olabilir, bazen sosyal medya içeriği ya da 360 derece iletişim isteyen bir kampanya. Nettunett bu anlayış ile dijital iletişime farklı bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor. Markasını dijital dünyaya taşımak, mevcut dijital varlıklarını güçlendirmek ve tüm dijital iletişim çalışmalarını tek bir merkezden yönetmek isteyenler için bütünleşik bir hizmet anlayışı ile faaliyet gösteriyor.”







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖREL Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI