Bugun...



İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 27-10-2023 19:31

İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Mesajında Cumhuriyet’in her türlü imkânsızlıklara rağmen çok ağır bedellerle kurulduğunu belirten Başkan Küçükkuru “Milletimizin birlik ve beraberliğinin en önemli tezahürü olan Cumhuriyet’in ilanı Türk milletinin, tarihte eşine ender rastlanan bir azim ve irade ile yapılan Kurtuluş Savaşı sonunda kazandığı, tarihindeki en büyük zaferidir. Türk Milletinin tarih sahnesinde yeniden var oluşunun adıdır.
Bu anlamda bu yıl 100. Yılını kutladığımız Cumhuriyet, bizi millet olarak bir arada tutan, toplumsal bütünlüğümüzü, dayanışmamızı sağlayan, eşitliği ve özgürlüğü oluşturan, milletimizin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin simgesi; bu cennet toprakların bölünemeyeceğinin ve ilelebet payidar kalacağının en büyük kanıtıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “en büyük eserim” dediği Cumhuriyet, geleceğimizin de en büyük güvencesidir. İbradı’da hazırladığımız birçok etkinlikle hemşerilerimizle birlikte 100. Yılımızı coşkuyla kutlayacağız.
Hâkimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğu Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kere daha rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin bu büyük bayramını yürekten kutluyorum.” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İBRADI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI