Bugun...



İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

facebook-paylas
Tarih: 17-03-2022 16:43

İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.   
Başkan Küçükkuru “ Çanakkale Zaferi, 18 Mart 1915’te vatan ve milletin bağımsızlığını korumak, vatan ve milletin bekası için yurdumuzun dört bir yanından ailelerini arkalarında bırakarak gelen kahramanlarımızın her türlü imkânsızlık ve yokluğa rağmen varını yoğunu ortaya koyduğu, zor şartlar altında kendisinden donanım ve imkân yönünden güçlü olan ordulara karşı verdiği muhteşem mücadeleyle destanlaşmış, eşine az rastlanır, anlamlı bir kahramanlık destanı ve tarihi dönüm noktalarından biridir.
Bir milletin verdiği mücadeleyle, “Çanakkale geçilmez” sözünü tarihe kazıyarak tarihin akışını değiştirdiği bir zaferdir. Türk milleti, vatanını, hürriyet ve istiklalini korumak için emsalsiz fedakârlıklar göstermiş, cesaret dolu mücadelesiyle tarih boyunca şanlı zaferler kazanmıştır
Çanakkale Zaferi’nin 107. yılında, şehitlere şükran borcunu ödemenin yolunun vatana, bayrağa, birlik ve beraberliğe kararlı şekilde sahip çıkmaya devam etmekten geçtiği unutulmamalıdır. Türk milletinin her zaman olduğu gibi bu zor günlerde birbirine kenetlenerek düşmanlarına aman vermeyecektir.
Bu duygu ve düşünceler ile Çanakkale Zaferinin 107. yıl dönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere ebediyete intikal eden kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” İfadelerinde bulundu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İBRADI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI