Bugun...



Havada, karada ve denizde 19 Mayıs coşkusu

Akdeniz Üniversitesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını havada, karada ve denizde kutladı

facebook-paylas
Güncelleme: 19-05-2021 18:27:09 Tarih: 19-05-2021 18:22

Havada, karada ve denizde 19 Mayıs coşkusu

Akdeniz Üniversitesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını havada, karada ve denizde kutladı

Akdeniz Üniversitesi, Antalya Valisi Ersin Yazıcı’nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Kaleiçi’nden Konyaaltı Sahiline kadar gerçekleştirdiği Tekne Kortejine su üstünde, falezlerde açtığı dev bayraklarla eşlik etti.
Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi bünyesinde bulunan Sualtı Topluluğu tarafından Konyaaltı Varyant Karşısında Sualtında Bayrak Açma Gösterisi, Havacılık Topluluğu tarafından Konyaaltı Kaleiçi Marinada Paramotor ve Yamaç Paraşütü Gösterisi, Dağcılık ve Kaya Tırmanma Toplulukları tarafından Konyaaltı Falezlerden İp İnişi ile Türk Bayrağı Açma Gösterisi düzenlendi.

 


Denizde ve falezlerde açılan bayraklara Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve etrafta bulunan vatandaşlar alkışlarla eşlik etti.
Akdeniz Üniversitesi ayrıca 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında BESYO kurucu müdürü emekli öğr. üyesi Prof. Dr. Sedat Muratlı ve Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Kamil Özer tarafından Cumhuriyetin Kuruluşundan Günümüze Beden Eğitimi ve Spor Bilimlerinin Gelişimi söyleşisini gerçekleştirdi.
Atatürkçü Düşünce Topluluğu tarafından düzenlenecek olan panel de Tarih ve Kültür Topluluğu tarafından video mesaj, Avrupa Öğrencileri Forumu AEGEE Topluluğu tarafından şiir dinletisi ve topluluk başkanlarının katılımıyla Gençliğe Hitabe okundu.
Briç Topluluğu tarafından Briç Turnuvası ve Twitch üzerinden Fenerbahçe ve Akdeniz Üniversitesi E-Spor Topluluğu tarafından Ortak Valorant Gösteri Maçı gerçekleştirilecek.



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI