Bugun...



Halkın Doktoru dur durak bilmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, halk buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Halk buluşmalarında özellikle kadınlardan ve gençlerden büyük ilgi gören Nefi Kara, ziyaret ettiği her mahallede davul, zurna, havai fişe, meşale ve çiçeklerle karşılanıyor

facebook-paylas
Tarih: 13-02-2024 11:58

Halkın Doktoru dur durak bilmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, halk buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Halk buluşmalarında özellikle kadınlardan ve gençlerden büyük ilgi gören Nefi Kara, ziyaret ettiği her mahallede davul, zurna, havai fişe, meşale ve çiçeklerle karşılanıyor

CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, gece gündüz demeden kent halkıyla bir araya gelerek, Manavgat’ı ileri taşıyacak olan projeleri vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Başkan Adayı Nefi Kara’ya, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, CHP Seçim Komitesi Başkanı Abbas Tarakçı ve partililer de eşlik ediyor. Başkan Adayı Nefi Kara, son olarak Çardak, Beydiğin, Kızıldağ, Aşağıışıklar, Çeltikçi, Yenimahalle, Bucakşeyhler, Dikmen ve Çayyazı Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Kadınlardan ve gençlerden büyük ilgi gören Başkan Adayı Kara, tüm vatandaşlarla birebir ilgileniyor, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmiyor.

CHP’Lİ BAŞAR; NEFİ KARA SİZLER İÇİN VAR
Halk buluşmalarında konuşma yapan CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, halkın istek ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hizmet yapacaklarını belirtti. Başkan Başar, “Bizler halkçı belediyecilik anlayışımızla sizlere hizmet etmek için yeniden yola çıktık. Başkan Adayımız Sayın Niyazi Nefi Kara, kent ve kırsal mahallelerimizin geleceğini oluşturmak amacıyla birçok proje hazırladı. Gerek ekonomi, gerek sağlık gerekse sosyal projelerle birlikte kentimiz çok daha farklı noktalara gelecek. Bu kentte yaşayan her vatandaşımıza yönelik hizmetlerimiz olacak. Bizler kendisine inanıyor ve güveniyoruz. Samimi karşılamanız ve ev sahipliğinizden dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyorum. “Halkın Doktoru” Nefi Kara, tüm bilgi ve birikimini sizler için kullanacak” dedi.

COŞAR; PROJELERİMİZ İNSAN ODAKLI
CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Nefi Kara’nın göreve gelmesi durumunda hayata geçireceği projelerin tamamının insan odaklı olduğunu vurguladı. Coşar, “Belediye Başkan Adayımız Sayın Niyazi Nefi Kara, göreve gelmesi halinde kentimizin ve halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetleri hayata geçirecek. Kendisi şimdiden kentimizi ileri taşımak adına gece gündüz demeden halkla buluşuyor. Tüm mahallelerimizi ziyaret sizlerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor. “Halkın Doktoru” ortaya koyacağı insan odaklı projelerle kentimizi geleceğe hazırlayacak. Kendisine yürekten başarılar diliyorum. Bizler Manavgat için var olmaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN ADAYI KARA; HALK, KALİTELİ HİZMET ALACAK
CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, kentte yaşayan tüm vatandaşların sorunlarına çözüm odaklı hizmet sunacaklarını dile getirdi. Başkan Adayı Kara, “31 Mart’tan sonra göreve gelmemiz durumunda sizlere kaliteli ve çözüm odaklı bir hizmet sunmak için çaba sarf edeceğiz. Sırasıyla hayata geçireceğimiz sağlık hizmetleri başta olmak üzere çiftçimize, öğrencilerimize, iş bulamayan gençlerimize, turizm emekçilerimize, gençlerimize, ve emeklilerimize yönelik vizyon projeleri ortaya koyacağız. Her şeyin başı sağlık diyoruz ve sağlık evleri projemizi hayata geçireceğiz. Sağlık için Antalya’ya ulaşım konusunda da destek vereceğiz. Sağlık taramalarımızı özellikle kadınlar için geniş kapsamlı çalışmalar yapacağız. Köy evi projemizle keyifli vakit geçirebileceğimiz ve bir araya gelip Manavgat’ı tartışabileceğimiz bir yer inşa edeceğiz. Çiftçimizin dalında kalan mahsulüne de çözüm bulacağız. Biz de köylü çocuğuyuz. Çiftçimiz, mazot, ilaç, gübre ve tohum fiyatlarının altında kalarak ezilmiş durumda. İnsanlarımıza, toprak analizi ve zirai mühendislik gibi teknik konularda destek olacağız. Mahsulü elde kalan çiftçimizden malını satın alıp “Manavgat” markası altında tüm Türkiye’ye satacağız. Buradan elde edeceğimiz gelir sizlere dönecek. Hayvancılık konusunda da aynısını yapacağız. Veteriner desteğimiz olacak.  Manavgat suyunun patentini kurarak markalaşma yola gideceğiz ve satışını gerçekleştireceğiz. Çocuklarımız için kreşlerimizin sayısını arttıracağız. Turizmi 12 aya yaymak da hedeflerimizin arasında her alıyor. Gençlerimize gerekli eğitim verecek merkezler kuracağız ve istihdam sorunun çözümüne katkı sağlayacağız. Sizlerle beraber olacağız. Her şeyde birlikte hareket edeceğiz. Yörük çocuğu olarak sözüm söz. Her zaman birlikte olacağız. Bizleri yalnız bırakmadığınız için siz değerli halkımıza yürekten teşekkür ediyorum. Tüm gayemiz sizlerin mutlu olabileceği bir kenti hep beraber oluşturmak olacak” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI